Ύδρα: Η αρχόντισσα του Αργοσαρωνικού

Η Ύδρα είναι νησί του Αργοσαρωνικού. Η ομώνυμη πόλη, που είναι το λιμάνι και ο μοναδικός οικισμός του νησιού, αριθμούσε 1.966 κατοίκους στην απογραφή του 2011, οι οποίοι, λόγω του άγονου εδάφους, ασχολούνται κυρίως με την αλιεία και τον τουρισμό.

Είναι εξαιρετικά γραφικό, αρχοντικό και κοσμοπολίτικο νησί.
 Αποτελεί τον τέλειο προορισμό για τις καλοκαιρινές σας εξορμήσεις. Με μικρή απόσταση από την Αττική σίγουρα αποτελεί μια τέλεια ευκαιρία για ανανέωση και ξεκούραση.

Τα γραφικά σοκάκια

Tα γαϊδουράκια που σας πάνε βόλτα σε αυτά όπως ο γλυκός Κούκη  

y3

H όμορφη αγορά με τα δεκάδες μαγαζάκια όπου μπορείς να προμηθευτείς αναμνηστικά   

y4

Τα εστιατόρια με τις υπέροχες θαλασσινές νοστιμιές και τα καφέ που ατενίζουν όλη αυτή την ομορφιά   
 

y5
y6

Τα μουσεία όπως το Εκκλησιαστικό Μουσείο και το Ιστορικό Μουσείο 

y7
y8

και τα επιβλητικά αρχοντικά   

y9
y10
 είναι μόνο λίγα από αυτά που μπορείτε να δείτε και να κάνετε στην μαγευτική Ύδρα.
Αν λοιπόν θαμπωθήκατε και εσείς από την ομορφιά της όπως και εγώ δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε με το MyRoadTrip 6959820821 (Αγίου Κωνσταντίνου 6, Αθήνα) ώστε να κλείσετε άμεσα την επόμενη επίσκεψη σας στην Ύδρα. *Μέρη με ωραίο φαγητό είναι το “Ψήνεσαι; Όλα στα κάρβουνα”, καφέ μπορείτε να απολαύσετε στο “Isalos cafe” όπου παράλληλα μπορείτε να διασκεδάσετε με την παρέα σας λύνοντας σταυρόλεξα, ενώ για την διαμονή σας σας προτείνω ανεπιφύλακτα το “Four seasons hotel luxury suits”.
Ελπίζω ν’ απολαύσατε αυτό το άρθρο και να μαγευτήκατε και εσείς από αυτή την ομορφιά. Σας εγγυώμαι ότι δεν θα μετανιώσετε ποτέ την επιλογή σας να επισκεφθείτε την αρχόντισσα Ύδρα!!! 
(*Οι φωτογραφίες αποτελούν προσωπικό αρχείο και απαγορεύεται η αναδημοσίευση τους*).