Τετάρτη , 23 Μάιος 2018 ΏΡΑ: 19:43 BulgarianEnglishFrenchGermanGreekItalianSpanish
Αρχική / Εκπαίδευση / Διαγωνισμοί στο πλαίσιο του eSkills for Jobs 2016

Διαγωνισμοί στο πλαίσιο του eSkills for Jobs 2016

Ξεκίνησαν οι διαγωνισμοί στο πλαίσιο του eSkills for Jobs 2016

eskills

Οι ευρωπαϊκοί διαγωνισμοί στο πλαίσιο του eSkills for Jobs 2016, πραγματοποιούνται ως συνέχεια της επιτυχημένης καμπάνιας το 2015, με στόχο την ανάδειξη και την επιβράβευση ανθρώπων, που διαθέτουν υψηλό επίπεδο ψηφιακών δεξιοτήτων και εκπαίδευσης σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Φέτος, οι διαγωνισμοί περιλαμβάνουν τις παρακάτω 3 κατηγορίες: 

Young digital talent 

Η κατηγορία αυτή απευθύνεται σε νέους ηλικίας 16 – 25 ετών, που ενδιαφέρονται για το coding και την ανάπτυξη video game. Αν διαθέτετε καλές ψηφιακές δεξιότητες, κίνητρο και πρόθεση να σχεδιάσετε ένα video game ή δημιουργικές ιδέες και την ικανότητα να τις υλοποιήσετε, ξεκινήστε το δικό σας project άμεσα.

Outstanding digital skills developer

Η δεύτερη κατηγορία απευθύνεται στους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν στο 2ο γύρο του online εκπαιδευτικού προγράμματος, Developing Digital Skills in your Classroom του European Schoolnet Academy.

Δικαίωμα υποβολής video έχουν οι εκπαιδευτικοί που έχουν συμπληρώσει επιτυχώς το πρόγραμμα και παρουσιάζουν αξιοσημείωτη χρήση των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών στη διδασκαλία, καινοτόμους τρόπους για την ανάπτυξη των ψηφιακών δεξιοτήτων των μαθητών και διαθεματική προσέγγιση στη διδασκαλία ψηφιακών δεξιοτήτων. 

Innovative App developer 

Αυτή η κατηγορία είναι ανοικτή για νέους από όλα τα κράτη – μέλη της Ε.Ε. ηλικίας μεταξύ 18-35 ετών και ενδιαφέρονται για το coding και την ανάπτυξη εφαρμογών. Για τη συμμετοχή απαιτούνται βασική αντίληψη για το coding, δημιουργικές ιδέες με δυνατότητα εφαρμογής και επιχειρηματικές δεξιότητες.

Η προθεσμία για την υποβολή συμμετοχών σε όλες τις κατηγορίες λήγει την Κυριακή 31 Ιουλίου 2016.

Σχετικός σύνδεσμος: 

http://www.eskills4jobs.gr/default.asp?pid=9&la=1&nct=1&nid=114

Αρθρογράφος: Youthspot

Το youthspot.eu είναι ένα φρέσκο, νεανικό site. Η φιλοσοφία μας ήταν να δημιουργήσουμε ένα site το οποίο να είναι το νέο, φρέσκο hot spot, ένας διαδικτυακός τόπος όπου οι νέοι θα μπορούν να ενημερώνονται για θέματα που τους αφορούν και παράλληλα να ψυχαγωγούνται.
Δείτε όλους τους αρθρογράφους

Δείτε επίσης

Ημέρες καριέρας για φοιτητές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης διοργανώνει  «Ημέρες Καριέρας 2018 Α.Π.Θ.»  που θα πραγματοποιηθούν στις 21-23 Μαΐου 2018 στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών ...

ΟΠΑ Run: Ένας αγώνας δρόμου από το ΟΠΑ για όλους!

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και η Περιφέρεια Αττικής συνδιοργανώνουν για πρώτη φορά την Κυριακή 6 ...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *