Eject Festival 2016 – Day 1 @ Πλατεία Νερού

James και Editors, δύο αγαπημένα συγκροτήματα του ελληνικού κοινού, βρέθηκαν πάνω στη σκηνή του Eject Festival και έδωσαν πολύ δυνατά show στον κόσμο που βρισκόταν στην Πλατεία Νερού την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016.

kings

james

Η πρώτη μέρα του Eject Festival, ξεκίνησε με τη Στέλλα, η οποία παρουσίασε κομμάτια από την επερχόμενη δουλειά της καθώς και μερικά κομμάτια από το περσινό της ντεμπούτο,  και τους Crystal Castles, οι οποίοι (με καινούρια τραγουδίστρια στο δυναμικό τους) δεν εντυπωσίασαν με την παρουσία τους.

kings3

kings4

Μετά, σειρά στη σκηνή είχαν οι James. Παρουσίασαν τραγούδια από τη νέα τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Girl at the end of the world” και ορισμένες επιλογές κομματιών τους από το παρελθόν. Η γεύση που μας άφησαν δεν ήταν αυτή που περιμέναμε. Αγαπημένα κομμάτια, όπως το “Senorita”, το “Getting away” και “Laid”, έμειναν εκτός setlist. Πολλά από τα τραγούδια που παίχτηκαν ήταν ιδιαίτερα χαλαρά και όχι τόσο ξεσηκώτικα. Παρόλ’ αυτά, ο Tim Booth ήταν ο άνθρωπος που έκλεψε την παράσταση. Όχι μόνο δοκίμασε crowd surfing (δύο φορές κιόλας!), αλλά, άφησε τη σκηνή και πλανήθηκε ανάμεσα στο συγκεντρωμένο κόσμο της αρένας και τραγούδησε μαζί μας σαν να ανήκε στην παρέα μας.

kings5

Setlist

Johnny Yen

To My Surprise

Move Down South

Catapult

Waltzing Alone

Sit Down

Interrogation

P.S.

She’s A Star

Just Like Fred Astaire

Dear John

Surfer’s Song

Come Home

Sometimes

Attention

Moving On

Nothing But Love

Επόμενοι, ήταν οι πολυαναμενόμενοι Editors. Ξεσηκωτικοί, με έναν επικοινωνιακό και χαρισματικό τραγουδιστή (Tom Smith), δυνατά κομμάτια και μελωδικές μπαλάντες, ήταν ότι χρειαζόμασταν. Οι φανατικοί του συγκροτήματος σίγουρα έμειναν ευχαριστημένοι, αλλά και οι πρωτάρηδες στον ήχο των Editors, έφυγαν με μια γλυκιά γεύση.

Setlist

No Harm

Sugar

Smokers Outside The Hospital Doors

Life Is A Fear

An End Has A Start

Bones

Formaldehyde

The Pulse

Eat Raw Meat = Blood Drool

The Racing Rats

Forgiveness

Munich

All the Kings

Οpen Your Arms

Ocean Of Night

A Ton Of Love

Dancing In the Dark (διασκευή B. Springsteen)

Papillon

Marching Orders

Η βραδιά έκλεισε δυνατά με τους Djs Dimitri Vegas & Like Mike, οι οποίοι με τη μουσική τους ξεσήκωσαν τον κόσμο, που περίμενε υπομονετικά, και τους παρέσυρε σε μονοπάτια διασκέδασης και πολύ χορού.