Οι εγγραφές ξεκίνησαν στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών PERUGIA!

Σας καλωσορίζουμε στο ταξίδι σας στον κόσμο των ξένων γλωσσών, γεμάτο νέες γνώσεις και εμπειρίες, που επιλέξατε να κάνετε μαζί μας!

13781959_10154260500244360_5565109253133368008_n

Από το 1982, όπου και ιδρύθηκε το Κέντρο Ξένων Γλωσσών PERUGIA, φέραμε μια νέα δυναμική στην εκμάθηση ξένων γλωσσών. Η καταξίωση ήρθε πολύ γρήγορα, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία μας. Εδώ και σχεδόν τριάντα χρόνια, «γράφουμε ιστορία» τόσο στη διδασκαλία των ξένων γλωσσών, όσο και στις εκδόσεις βιβλίων εκμάθησης ξένων γλωσσών στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.

Τα τελευταία χρόνια, μάλιστα, στα πλαίσια της παγκοσμιοποίησης, αντιληφθήκαμε την ανάγκη να διευρύνουμε τους ορίζοντες μας, και ήμασταν το πρώτο Κέντρο Ξένων Γλωσσών, το οποίο πέρα από τις δυτικές γλώσσες, ξεκίνησε την ενασχόληση με «ανεξερεύνητες» για τα ως τότε ελληνικά δεδομένα γλώσσες (τουρκικά, ρωσικά,κινέζικα, αραβικά). Ξεκινήσαμε με τη διδασκαλία των «ανεξερεύνητων» αυτών γλωσσών, αλλά πολύ σύντομα προχωρήσαμε και στην έκδοση βιβλίων για την εκμάθησή τους, βιβλία τουρκικής, ρωσικής, κινεζικής γλώσσας).

Είμαστε, λοιπόν, το μοναδικό Κέντρο Ξένων Γλωσσών με δικές τους εκδόσεις βιβλίων εκμάθησης σε όλες τις γλώσσες που διδάσκει (βιβλία ιταλικής,ισπανικής, τουρκικής, ρωσικής, κινεζικής γλώσσας).

Υποσχόμαστε, τέλος, να συνεχίσουμε με την ίδια όρεξη και ενθουσιασμό την προσφορά μας στην ξενόγλωσση εκπαίδευση.

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε, φέρνοντάς μας στην πρώτη θέση από το 1982 έως και σήμερα!

35% έκπτωση!

Επικοινωνήστε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@perugiapubl.gr για να προμηθευτείτε τα βιβλία με την προνομιακή έκπτωση 35%από τον εκδοτικό μας οίκο.

Περισσότερα ΕΔΩ.