ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ: Ξεκινούν οι αιτήσεις την πρώτη εβδομάδα του Οκτώβρη!

Την πρώτη εβδομάδα του Οκτώβρη θα ξεκινήσουν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι αιτήσεις των φοιτητών για την μετεγγραφή τους από ΑΕΙ σε ΑΕΙ, ενώ για την κατ εξαίρεση μετεγγραφή η αρμόδια Επιτροπή του υπ. Παιδείας θα δεχθεί αιτήματα από 1-31 Οκτωβρίου.

%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%b5%ce%b3%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%b5%cf%82

Όπως ήδη έχει ανακοινωθεί από το υπουργείο Παιδείας:

-Οι πρωτοετείς φοιτητές, μετά την ηλεκτρονική εγγραφή τους, εφόσον επιθυμούν την υποβολή αίτησης μετεγγραφής κατά το ακαδ. έτος 2016-2017, καλούνται να προσέλθουν στις Γραμματείες των Σχολών ή Τμημάτων, και με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου τους, προκειμένου να γίνει η ταυτοπροσωπία τους, να παραλάβουν κατά προτεραιότητα κωδικούς πρόσβασης στις ακαδημαϊκές υπηρεσίες, που απαιτούνται για την υποβολή αίτησης μετεγγραφής.

-Για εξαιρετικούς λόγους, που καθιστούν αδύνατη την αυτοπρόσωπη παρουσία, ο φοιτητής απoστέλει αίτηση στη Γραμματεία της Σχολής ή του Τμήματος με θεώρηση ως προς τη γνησιότητα της υπογραφής του από τα ΚΕΠ ή άλλη δημόσια αρχή και αντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητάς του, για την κατά προτεραιότητα χορήγηση κωδικών πρόσβασης, λόγω συμμετοχής στη διαδικασία των μετεγγραφών του ακαδημαϊκού έτους 2016-2017.

————
Πηγή: polyteknoi.gr