Εκθέσεις Καριέρας για Ιατρούς και Επαγγελματίες Υγείας

Σας προσκαλούμε στις Εκθέσεις Καριέρας για Ιατρούς και Επαγγελματίες Υγείας που διοργανώνουμε με σκοπό να σας διευκολύνουμε να βρείτε θέση ειδικότητας ή να εργαστείτε στη Βρετανία.

british

Οι εκθέσεις μας αποτελούν μοναδική ευκαιρία να συναντηθείτε με εκπροσώπους Βρετανικών νοσοκομείων και καταξιωμένους στη Βρετανία φορείς πρόσληψης ιατρών, νοσηλευτών και επαγγελματιών στον τομέα της υγείας, που ενδιαφέρονται για άμεση πρόσληψη κατάλληλων υποψηφίων.

Οι εκθέσεις απευθύνονται στους παρακάτω τελειόφοιτους σπουδαστές και επαγγελματίες υγείας:

  • ιατρούς (επιπέδου F1, F2, CT 1, 2, 3, ST3+, StR, SpR, consultants)
  • νοσηλευτές
  • εργοθεραπευτές, φυσικοθεραπευτές, λογοθεραπευτές και τεχνολόγους ακτινολόγους.

Κατεβάστε το έντυπο με τους φορείς που συμμετέχουν στις εκθέσεις και τις ειδικότητες επαγγελμάτων που τους ενδιαφέρουν από την παρακάτω ενότητα «Documents».

Στο πλαίσιο των εκθέσεων θα πραγματοποιηθούν επίσης δωρεάν ενημερωτικές παρουσιάσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Κατεβάστε το «Πρόγραμμα Παρουσιάσεων» από την παρακάτω ενότητα «Documents»

Επισκεφθείτε την έκθεσή μας στη Θεσσαλονίκη ή την Αθήνα και μη χάσετε την ευκαιρία να συζητήσετε τις επαγγελματικές σας προοπτικές και να διεκδικήσετε άμεσα κάποιες από τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας στη Βρετανία.

Η είσοδος είναι ελεύθερη κατόπιν προεγγραφής. Παρακαλείστε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα εγγραφής το συντομότερο δυνατόν.

Για διευκόλυνση των επισκεπτών και των εκθετών, προτείνουμε οι επισκέπτες να έχουν μαζί τους αντίγραφα του βιογραφικού τους σημειώματος στην αγγλική γλώσσα.

Περισσότερα ΕΔΩ.