Υποτροφίες για φοιτητές του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης

Το Δημοκρίτειο Πανεπιστημίο Θράκης ανακοίνωσε Προπτυχιακές, Μεταπτυχιακές & Διδακτορικές Υποτροφίες Δημόκριτος, Δ.Π.Θ. (2016-2017) – Υποτροφίες για προπτυχιακούς φοιτητές Οι υποτροφίες αφορούν προπτυχιακούς φοιτητές του τρίτου έως και εβδόμου ή ενάτου ή εντεκάτου εξαμήνου 4ετή/5ετή ή 6ετή προγράμματα σπουδών αντίστοιχα.

φοιτητές

Οι υποτροφίες χορηγούνται για 1 ακαδημαϊκό έτος (10 μήνες). Περίοδος υποβολής αιτήσεων: 01/11/2016 – 15/11/2016 – Υποτροφίες για μεταπτυχιακούς φοιτητές και υποψήφιους διδάκτορες Οι υποτροφίες αφορούν μεταπτυχιακούς φοιτητές και υποψήφιους διδάκτορες του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Οι υποτροφίες χορηγούνται για 1 ακαδημαϊκό έτος (10 μήνες).

Περίοδος υποβολής αιτήσεων: 01/11/2016 – 30/11/2016 Οι υποτροφίες Δημόκριτος για μεταπτυχιακούς φοιτητές και υποψήφιους διδάκτορες αφορούν την χορήγηση 1 υποτροφίας για μεταπτυχιακούς φοιτητές και 1 για υποψήφιους διδάκτορες για κάθε Τμήμα του ΔΠΘ. Σε περίπτωση που κάποιο Τμήμα διαθέτει περισσότερα του ενός ΠΜΣ η υποτροφία χορηγείται στον υποψήφιο του ΠΜΣ με την υψηλότερη βαθμολογία.

Σε κάθε περίπτωση ο αριθμός των υποτροφιών και το ύψος του χορηγούμενου χρηματικού ποσού καθορίζονται από την Επιτροπή Ερευνώντου ΔΠΘ, για κάθε ακαδημαϊκό έτος ανάλογα με τα τρέχοντα αποθεματικά της, η οποία θα έχει και την εποπτεία της οικονομικής διαχείρισης. Την τελική έγκριση των χορηγούμενων υποτροφιών θα την δίνει η Σύγκλητος του ΔΠΘ. Οι υποψήφιοι καταθέτουν την αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην Γραμματεία του Τμήματος.

Πηγή: diorismos.gr