Facebook Messenger App: Φέρνει την δυνατότητα κλήσεων στα Windows 10

Το Facebook έδωσε ένα νέο update για το Messenger app των Windows 10, το οποίο φέρνει την δυνατότητα για κλήσεις και βίντεο κλήσεις στους υπολογιστές μας. Πλέον, με αυτή την λειτουργία, θα είναι λίγες οι φορές που αφήνεις την εφαρμογή του PC, για να καλέσεις τους φίλους σου.

face

Σε περίπτωση που δεν έχει λάβει το update του Messenger ακόμα, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Εκπρόσωπος του Facebook δήλωσε ότι, οι αναβαθμίσεις ξεκίνησαν σταδιακά αυτή την εβδομάδα, οπότε ίσως πάρει λίγες μέρες. Όταν γίνει το update, και κάποιος φίλος σου σε καλέσει, θα λάβεις ένα notification στον υπολογιστή σου.

Επιπλέον θα μπορείς να αφήνεις voicemail στα inbox φίλων σου, να διαλέξεις ποια κάμερα θα χρησιμοποιήσεις, να καταγράψεις τις βίντεο κλήσεις σου και τέλος να κάνεις ομαδικές φωνητικές κλήσεις (όχι βίντεο κλήση), με πάνω από έναν φίλους σου.

Το Facebook σκοπεύει να ανανεώσει και το WhatsApp για Windows Phone, προσθέτοντας δυνατότητα βίντεο κλήσης, σύμφωνα με μια αναφορά από την Ισπανία. Η έκδοση αυτή είναι πειραματική και αφορά μόνο επιλεγμένους χρήστες, οπότε δεν αναμένουμε να την δούμε άμεσα στις συσκευές μας.

Πηγή: techblog.gr