Έκθεση αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση 2016»

ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2016», 22-30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ στο Ολυμπιακό ακίνητο Ξιφασκίας (πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο)

Η ανάγκη για προβολή των νέων μοντέλων, των καινοτόμων τεχνολογιών και των προωθητικών ενεργειών είναι μεγαλύτερη μετά τις αλλαγές στην φορολογία των οχημάτων. Καθοριστικό ρόλο στην άμεση ενημέρωση των υποψήφιων αγοραστών θα παίξει η μεγαλύτερη Έκθεση Αυτοκινήτου στην Ελλάδα, «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2016». Η έκθεση θεσμός, θα πραγματοποιηθεί από τις 22 έως 30 Οκτωβρίου 2016 στο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ (πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο).

auto

Ένα ακόμα στοιχείο που ενισχύει το ενδιαφέρον για την Έκθεση Αυτοκινήτου (ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2016), είναι το γεγονός ότι θα έχει προηγηθεί η Διεθνούς Κύρους Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού (1-16 Οκτωβρίου 2016) όπου πολλές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν ανακοινώσει παγκόσμιες πρεμιέρες καινούριων μοντέλων στην Πόλη του Φωτός.

auto2

auto3

Οι αντιπροσωπείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, προγραμματίζουν τα νέα μοντέλα που θα εμφανιστούν στο Παρίσι, να πραγματοποιήσουν την πανελλήνια πρεμιέρα τους στην Έκθεση Αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2016». Αναμένεται, να συμμετάσχει η συντριπτική πλειοψηφία των εταιρειών που εκπροσωπούν στην Ελλάδα τις δημοφιλείς αυτοκινητοβιομηχανίες. Επίσης, θα υπάρχουν προϊόντα, τα οποία είναι συνδεδεμένα με το αυτοκίνητο και τις δραστηριότητες που προκύπτουν, από την χρήση και συντήρησή τους.

Κάθε χρόνο η διοργάνωση αναβαθμίζει τον εκθεσιακό θεσμό, ενώ αξίζει να τονιστεί ότι στην περσινή έκθεση οι επισκέπτες ξεπέρασαν τις 68.000.

Στην ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2016, δίνεται η δυνατότητα στους επισκέπτες να οδηγήσουν περισσότερα μοντέλα στα προγραμματισμένα test drive. Ένα ακόμα νέο στοιχείο είναι η προσθήκη επιπλέον 2.500 τ.μ. εκθεσιακού εσωτερικού χώρου, που αναβαθμίζει την συνολική εικόνα της έκθεσης και θα δώσει ξεχωριστή λάμψη και την δυνατότητα συμμετοχής περισσοτέρων εισαγωγέων αντιπροσώπων. Επίσης κατά την διάρκεια της έκθεσης, θα πραγματοποιηθεί σε κεντρικό ξενοδοχείο Ημερίδα με θεματολογία που σύντομα θα ανακοινωθεί και θα προκαλέσει το ενδιαφέρον του κοινού, αλλά και των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Οι πολλαπλές χορηγίες και αιγίδες, της φετινής διοργάνωσης «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2016», θα είναι όπως πάντα σημείο αναφοράς.