Βιβλίο: «Ο Χάρι Πότερ και το Καταραμένο Παιδί»

Ένα βιβλίο για τους φανατικούς του είδους που θα θέλετε να το διαβάσετε αμέσως ολόκληρο!Η ιστορία εξελίσσεται μετά από δεκαεννέα χρόνια.Ο Χάρι Πότερ, έχει κάνει πλέον οικογένεια με την Τζιν Ουέσλι και έχουν τρία παιδιά. Εργάζεται στο Υπουργείο Μαγείας και παράλληλα προσπαθεί να συμφιλιωθεί με το παρελθόν του και να αντεπεξέλθει στον ρόλο του ως πατέρας.

harry1

Ο γιος του ΄Αλμπους – Σέβερους κουβαλάει το βάρος του ονόματος του Χάρι Πότερ, και βλέπουμε πώς εμπλέκονται παρόν με  παρελθόν. Όλοι τους θα έρθουν αντιμέτωποι με μια νέα πρόκληση και θα μάθουν τις αντοχές και τις δυνατότητες τους.

Το βιβλίο αυτό βασίζεται σε μια πρωτότυπη ιστορία της συγγραφέας Τζ.Κ.Ρόουλινγκ , του Τζον Τίφανι και του Τζακ Θορν. Πρόκειται για το πρώτο θεατρικό έργο που ανεβαίνει επίσημα. Η μορφή του βιβλίου είναι ένα ειδικά σχεδιασμένο θεατρικό σενάριο από τις πρόβες.

harry2

Οι θαυμαστές του Χάρι Πότερ λοιπόν, έχουμε την ευκαιρία ( ναι ανήκω κι εγώ στους μεγάλους φαν!) να ζήσουμε για μια ακόμη φορά μια περιπέτεια από αυτές που μόνο ο Χάρι Πότερ μπλέκεται!