Τα νεύρα μου!Ποιος φταίει για τα νεύρα σου;

Πριν αποφασίσεις ότι φταις εσυ κοίταξε από ποιους ανθρώπους περιτρυγυρίζεσαι!

Δεν υπάρχει άνθρωπος όσο χαμηλών τόνων κι αν είναι που να μην έχει νεύρα, να μην θέλει να ξεσπάσει κάποια στιγμή και να μην νιώσει ότι πνίγεται.

%ce%bd%ce%b5%cf%8d%cf%81%ce%b1

Σίγουρα κάποιοι είναι πιο ευέξαπτοι, δεν ακούνε και πολλά ή βαριούνται και θεωρούν περιττό να τους πεις το ίδιο πράγμα δεύτερη φορά.

Είναι και οι άλλοι της υπομονής που τα δέχονται όλα, τα καταπίνουν όπως λένε , σου κάνουν όλες τις χάρες και δεν θα ακούσεις ένα παράπονο από αυτούς.

Για αυτό και συνήθως θεωρούνται στις μέρες μας  – να το θέσω κόσμια-    τόσο αγαθοί και εύκολα χειραγωγίσιμοι.

Το χειρότερο είναι ότι πολλοί πιστεύουν για αυτούς ότι καλά παθαίνουν και τα δέχονται όλα, πως καλώς δεν τους αναγνωρίζεται η υπευθυνότητα και η βοήθεια που προσφέρουν και ότι δεν είναι για να φτάσουν και πολύ ψηλά στη ζωή τους.

%ce%bd%ce%b5%cf%8d%cf%81%ce%b12

Εμένα προσωπικά οι άνθρωποι που στο παίζουν κάποιοι, ότι τα ξέρουν όλα και έχουν δίκιο σε όλα και σε εκμεταλλεύονται είτε είναι γονείς είτε φίλοι είτε η σχέση σου δεν έχουν το δικαίωμα να επεμβαίνουν με τέτοιο τρόπο στη ζωή σου που στην ουσία θα σε ” εξουσιάζουν”.

Εκεί λοιπόν θα έχεις κάθε δικαίωμα να νευριάσεις λίγο ή πολύ εξαρτάται από το πόσο σε έπρηξαν κάποιοι, και γιατί όχι να τα σπάσεις! Γιατί μερικές φορές είναι ή αυτοί ή εσύ!Η’ θα μείνει στη θέση του το τασάκι αλλιώς θα το σπάσεις για να μη σπάσεις το κεφάλι σου στο τοίχο.

Και προσοχή είναι πάρα  πολλοί άνθρωποι που νομίζουν ότι οι ίδιοι έχουν θέμα ψυχολογικό με τα νεύρα τους ή το άγχος τους που κατά κάποιο τρόπο συνδέονται αυτά, και τρέχουν σε ψυχολόγους και παίρνουν και κανένα ηρεμιστικό.

Δεν έχω βέβαια το οτιδήποτε με τους ψυχολόγους αλλά πιστεύω ότι ο κάθε άνθρωπος έχει τεράστια δύναμη μέσα του και μπορεί να αντιμετωπίσει σχεδόν τα πάντα, με λίγη βοήθεια βέβαια από το περιβάλλον του.

%ce%bd%ce%b5%cf%8d%cf%81%ce%b13

Αρκεί να ξεχωρίσει τους τοξικούς ανθρώπους, να μην τους επιτρέπει να του μαυρίζουν την ψυχή και να πηγαίνουν γυρεύοντας να νευριάσει και να πει “Φτάνει”!

Οπότε για ηρεμήστε λίγο όλοι, πάρτε μια βαθιά ανάσα, κλείστε τα μάτια, δείτε να πραγματοποιούνται τα όνειρά σας και κάντε ότι χρειάζεται για να τα πλησιάσετε! Μπορείτε! Είναι στο χέρι σας!