Οι νέες ταινίες στο σινεμά [8 Δεκεμβρίου – 14 Δεκεμβρίου 2016]

1. Office Christmas Party 

officechristmas

Ταινία κωμωδίας με τους Τζένιφερ Άνιστον,Τζέισον Μπέιτμαν, Κέιτ Μακίνον
Σε μια εταιρεία ο αδελφός της επικεφαλής αποφασίζει να κάνει ένα χριστουγεννιάτικο πάρτυ μαζί με συναδέλφους του για έναν πελάτη. Σκοπός τους είναι να κλείσουν μια συμφωνία για να πάρουν την δουλειά τους πίσω, καθώς η επικεφαλής έκλεισε το τμήμα αυτό. Στο πάρτυ συμβαίνουν διάφορα ευτράπελα, αλλά η κατάσταση γρήγορα θα ξεφύγει! 

2. Αμερικάνικο ειδύλλιο

american

Κοινωνική και δραματική ταινία με τους Γιούαν Μακ Γκρέγκορ, Τζένιφερ Κόνελι, Ντακότα Φάνινγκ, 
Ο Σίμουρ “Σουέντ” Λιβόβ και η γυναίκα του Ντον ζούνε στην ουσία ένα χάος, παρόλο που η ζωή τους δείχνει αλλιώς. Η κόρη του Μέρεντιθ εξαφανίζεται και ο Σίμουρ ψάχνει να την βρει. Η ταινία έχει βασιστεί στο ομώνυμο βιβλίο, που έχει βραβευτεί με βραβείο Πούλιτζερ.

3. Η άφιξη

%ce%b7-%ce%b1%cf%86%ce%b9%ce%be%ce%b7

Ταινία φαντασίας με τους Φόρεστ Γουίτακερ, Τζέρεμι Ρένερ
Εξωγήινοι προσγειώνονται στη Γη και μια επίλεκτη ομάδα επιστημόνων καλείται να ερευνήσει το γεγονός. Όλα αυτά εν όψει ενός επικείμενου παγκοσμίου πολέμου και του χρόνου που κυλάει και πιέζει. Μεταξύ των επιστημόνων είναι η γλωσσολόγος Λουίζ, που ενώ προσπαθεί να βοηθήσει στην επικοινωνία με τους εξωγήινους, θα πρέπει να πάρει μια ριψοκίνδυνη απόφαση για όλους.

4. Οδύσσεια

lodyssee

Ταινία περιπέτειας με τους Lambert Wilson, Pierre Niney, Audrey Tautou
Παρακολουθούμε το ταξίδι του μεγαλύτερου θαλασσοπόρου του 20ου αιώνα από την Μεσόγειο και τη Νότιο Αφρική ως την Ανταρκτική. Το σκάφος του είναι η “Καλυψώ”. Μια συγκινητική ιστορία που θα σας καταπλήξει!

5. Rogue One: A Star Wars Story

star-wars

Ταινία φαντασίας με τους Φόρεστ Γουιτακερ, Γιανγκ Γουεν
Μια ομάδα από απρόσμενους ήρωες θέλει να κλέψει τα σχέδια του Death Star, του απόλυτου εργαλείου καταστροφής της Αυτοκρατορίας. Είναι μια αυτόνομη ταινία Star Wars. Η συνέχεια επί της οθόνης..