Η Google παρουσίασε δύο νέα Chromebooks για μαθητές

Η Google παρουσίασε δύο νέα Chromebooks που δημιουργήθηκαν ειδικά για την αγορά της εκπαίδευσης, ένα μέρος όπου η εταιρεία έχει κάνει πρόοδο τα τελευταία χρόνια.

google

Το Chrome OS είναι μία από τις ισχυρότερες πλατφόρμες για τους εκπαιδευτικούς, ξεπερνώντας μεγάλους ανταγωνιστές, όπως η Apple και η Microsoft. Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με ορισμένες εκτιμήσεις τα Chromebook αντιπροσωπεύουν περίπου το ήμισυ της αγοράς της εκπαίδευσης των ΗΠΑ, κάτι το οποίο έχει νόημα αν σκεφτεί κανείς το απλοποιημένο λειτουργικό σύστημα, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί εύκολα από εκπαιδευτικούς και μαθητές σε πολύ χαμηλές τιμές.

Έτσι, η Google λανσάρει το Acer Chromebook Spin 11, με μια οθόνη αφής 11,6-ιντσών, επεξεργαστή Intel Celeron και πολλές επιλογές εσωτερικής αποθήκευσης και RAM, οι οποιές φυσικά αλλάζουν και την τιμή.

Στη συνέχεια, υπάρχει το Asus Chromebook Flip C213, το οποίο έρχεται μια σπονδυλωτή κατασκευή που συ τοις άλλοις επιτρέπει άρθρωση 360 μοιρών σε ένα προφυλακτήρα από καουτσούκ. Αυτό σημαίνει ότι σε περίπτωση βλάβης μπορείτε να αντικαταστήσετε τα κομμάτια που δεν λειτουργούν εύκολα, κάτι πολύ χρήσιμο για τα απρόσεκτα παιδιά.

Πηγή: secnews.gr

15 Πράγματα που δεν ήξερες για το How I Met Your Mother.

“Στο Φαλιμέντο Του Κόσμου”