Νέες ταινίες στο σινεμά!

Για να δούμε τι νέο έχουμε στο σινεμά.

Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ

ImageGen

Σκηνοθεσία: ΛΑΣΕ ΧΑΛΣΤΡΟΜ
Σενάριο: ΜΠΡΟΥΣ ΚΑΜΕΡΟΝ & ΚΑΘΡΙΝ ΜΙΚΟΝ
Ηθοποιοί: ΝΤΕΝΙΣ ΚΟΥΕΙΝΤ, ΜΠΡΙΤ ΡΟΜΠΕΡΤΣΟΝ, ΠΕΓΚΙ ΛΙΠΤΟΝ
Διάρκεια: 100 λεπτά

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Βασισμένο στο ομώνυμο μπεστ-σέλερ του Γ. Μπρους Κάμερον από το 2010, το «Ο Καλύτερος Φίλος Μου», σε σκηνοθεσία Λάσε Χάλστρομ («Chocolat», «The Hundred-Foot Journey»), επικεντρώνεται σε έναν αφοσιωμένο σκύλο, που βρίσκει νόημα στην δική του ύπαρξη μέσα από τις ζωές των ανθρώπων που αγαπά. Τους μαθαίνει να γελάνε και να αγαπάνε, και αυτοί τον μαθαίνουν πώς είναι να έχεις μια οικογένεια που θα κάνει τα πάντα για σένα.

ΔΙΧΑΣΜΕΝΟΣ

ImageGen (1)

Σκηνοθεσία: Μ. ΝΑΪΤ ΣΙΑΜΑΛΑΝ
Σενάριο: M. ΝΑΪΤ ΣΙΑΜΑΛΑΝ
Ηθοποιοί: ΤΖΕΙΜΣ ΜΑΚ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Ο Τζέιμς Μακ Αβόι στο ρόλο του Κέβιν, ενός νεαρού που πάσχει από διασχιστική διαταραχή προσωπικότητας με αποτέλεσμα να έχει 23 διαφορετικές και τελείως διακριτές μεταξύ τους προσωπικότητες. Όταν μια από τις 23 προσωπικότητές του κυριαρχεί, απάγει και φυλακίζει σε ένα σκοτεινό, υπόγειο δωμάτιο, τρία νεαρά κορίτσια και τότε, μια 24η, κρυμμένη προσωπικότητα, όμοια με τέρας, ετοιμάζεται να ξεπροβάλλει και έτσι να κλείσει τον κύκλο της απόλυτης παράνοιας.

RESIDENT EVIL: ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ

residentevil

Σκηνοθεσία: ΠΟΛ ΑΝΤΕΡΣΟΝ
Σενάριο: ΠΟΛ ΑΝΤΕΡΣΟΝ
Ηθοποιοί: ΜΙΛΑ ΓΙΟΒΟΒΙΤΣ, ΙΑΝ ΓΚΛΕΝ, ΓΟΥΙΛΙΑΜ ΛΕΒΙ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Η νέα ταινία πιάνει την αφήγηση από το τέλος του Resident Evil: Retribution, όπου η Αλίκη (Milla Jovovich) είναι η μοναδική που έχει επιβιώσει μετά την τελική μάχη της ανθρωπότητας έναντι στο απόλυτο Κακό. Τώρα θα χρειαστεί να επιστρέψει εκεί όπου ξεκίνησε ο εφιάλτης – στο The Hice στη Raccoon City, όπου η Umbrella Corporation συγκεντρώνει τις δυνάμεις της για μια τελική αναμέτρηση απέναντι στους επιζώντες της Αποκαλυψης.

JACKIE

ImageGen (2)

Σκηνοθεσία: ΠΑΜΠΛΟ ΛΑΡΕΝ
Σενάριο: ΝΟΑ ΟΠΠΕΝΧΕΪΜ
Ηθοποιοί: ΝΑΤΑΛΙ ΠΟΡΤΜΑΝ, ΠΙΤΕΡ ΣΑΡΣΓΚΑΑΡΝΤ, ΜΑΞ ΚΑΣΕΛΑ, ΓΚΡΕΤΑ ΓΚΕΡΓΟΥΙΓΚ, ΤΖΟΝ ΧΕΡΤ, ΜΠΙΛΙ ΚΡΟΥΝΤΟΥΠ, ΡΙΤΣΑΡΝΤ Ε. ΓΡΑΝΤ, ΤΖΟΝ ΚΑΡΟΛ ΛΙΝΚ, ΜΠΕΘ ΓΚΡΑΝΤ, ΚΑΣΠΑΡ ΦΙΛΙΠΣΟΝ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Στις 22 Νοεμβρίου του 1963, κατά τη διάρκεια μιας περιοδείας στο Ντάλας, ο John F. Kennedy δολοφονείται και το ροζ ταγέρ της Jackie (Natalie Portman) ποτίζεται από το αίμα του συζύγου της. Ο κόσμος της και η πίστη της θρυμματίζονται. Παρά το τραύμα της, μια εβδομάδα μετά καλείται να αντιμετωπίσει το αδιανόητο: να παρηγορήσει τα δυο της μικρά παιδιά, να αδειάσει το σπίτι που ανακαίνισε με πολύ κόπο και να οργανώσει την κηδεία του άντρα της. Η Jackie συνειδητοποιεί γρήγορα ότι οι επόμενες εφτά μέρες θα καθορίσουν πώς η ιστορία θα καταχωρίσει την κληρονομία του συζύγου της, αλλά και το πώς θα μείνει η ίδια στην ιστορία.