Το Spam είναι must!

Το Spam Web Radio είναι το διαδικτυακό ραδιόφωνο του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και βρίσκεται υπό την εποπτεία της κ. Μαρίνας Ρήγου, ΕΔΙΠ. Σημαντική τεχνική υποστήριξη προσφέρει κ. Ανδρέας Παπάζογλου. Το στούντιο του Spam Radio βρίσκεται στην οδό Χιλλ 3-5 στην Πλάκα.

SPAMRADIO

To Spam Web Radio ξεκίνησε από μια ομάδα τελειόφοιτων φοιτητών ως συνέχιση της πρακτική τους άσκηση στη κρατική ραδιοφωνία. Ο σταθμός εξέπεμψε πειραματικά για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2008 στο εργαστήριο πληροφορικής. Από το Μάρτιο του 2011, ξεκίνησε και η λειτουργία του site του σταθμού, www.spamradio.gr. Το δε όνομα είναι εμπνευσμένο «από το διαδικτυακό περιβάλλον και τον δημιουργικά ενοχλητικό χαρακτήρα που έχουμε ως σταθμός».

Πράγματι, αυτό αποδεικνύεται από το καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού από το 2011 και μετά. Οι εκπομπές των φοιτητών ποικίλουν δημιουργικά στη θεματολογία, από φοιτητικά θέματα (πολιτιστικές εκδηλώσεις στο χώρο του Πανεπιστημίου, χρήσιμες πληροφορίες για τους πρωτοετείς, γνωριμία με τα άλλα Τμήματα) μέχρι και πολιτιστικά θέματα (συναυλίες, χώροι διασκέδασης, ταινίες, θεατρικές παραστάσεις, είδη μουσικής, αθλητικές εκπομπές, συνεντεύξεις με νέους καλλιτέχνες). Οι playlists του σταθμού περιέχουν τραγούδια τα οποία ανήκουν σε όλα τα είδη της μουσικής. Ακόμη και σε επίσημες γιορτές μπορούν να σου κρατήσουν συντροφιά κάθε ώρα της ημέρας και της νύχτας.

Το Spam Web Radio είναι ένας τρόπος επικοινωνίας με όλους τους φοιτητές ανεξαρτήτως χώρας, πόλης, σχολής, κατεύθυνσης, αλλά και ένα μέσο διασκέδασης στα αυτιά των ακροατών του κι όχι μόνο. Ο σταθμός παραμένει ανοιχτός σε κάθε πρόταση, συνεργασία και party γιατί μόνο η νέα γενιά γνωρίζει το μέλλον της και μπορεί να το διαμορφώσει όπως εκείνη έχει ονειρευτεί και θέλει!

Site: http://www.spamradio.gr/

Facebook: https://www.facebook.com/SpamRadioGr/?fref=ts

Instagram: @spam_radio

Twitter: @SpamRadio

E-mail: spamwebradio@gmail.com
Άλλοι τρόποι επικοινωνίας: http://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=1749,

http://www.e-radio.gr/player/player.asp?sid=467

——-

Από την Κωνσταντίνα Κωνσταντίνου