Nέες ταινίες στο σινεμά [30/3-5/4]

ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΣΤΟ ΚΕΛΥΦΟΣ

ghost_shell

Σκηνοθεσία: ΡΟΥΠΕΡΤ ΣΑΝΤΕΡΣ
Σενάριο: ΡΟΥΠΕΡΤ ΣΑΝΤΕΡΣ
Ηθοποιοί: ΖΙΛΙΕΤ ΜΠΙΝΟΣ, ΣΚΑΡΛΕΤ ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ, ΤΑΚΕΣΙ ΚΙΤΑΝΟ, ΠΙΛΟΥ ΑΣΜΠΕΚ, ΜΑΪΚΛ ΚΑΡΜΕΝ ΠΙΤ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Η Paramount Pictures, η DreamWorks Pictures και η Reliance Entertainment μάς μεταφέρουν στο κοντινό μέλλον όπου, η Σκάρλετ Τζοχάνσον στο ρόλο της Ταγματάρχη, ενός ιδιότυπου, υβριδικού πλάσματος, μίας cyborg αστυνομικού, ηγείται μιας επίλεκτης δύναμης, του Τομέα 9, με αποστολή να σταματήσει έναν πανίσχυρο εχθρό, μια τρομοκρατική οργάνωση που χακάρει το μυαλό των ανθρώπων κι έτσι τους ελέγχει.

ΤΟ ΔΕΛΕΑΡ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ

δελεαρ

Σκηνοθεσία: ΣΟΝ ΜΠΕΡΝ
Σενάριο: ΣΟΝ ΜΠΕΡΝ
Ηθοποιοί: ΠΡΟΥΙΤ ΤΕΙΛΟΡ ΒΙΝΣ, ΙΘΑΝ ΕΜΠΡΙ, ΣΙΡΙ ΑΠΛΜΠΑΙ, ΚΙΑΡΑ ΓΚΛΑΣΚΟ, ΤΟΝΙ ΑΜΕΝΤΟΛΑ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Ο Τζέσι, ένας αγωνιζόμενος καλλιτέχνης, η νεαρή σύζυγός του, η Άστριντ, και η κόρη τους Ζόι, αγοράζουν το σπίτι των ονείρων τους, όταν η αξία του τελευταίου πέφτει κατακόρυφα εξαιτίας της σκοτεινής ιστορίας που κουβαλάει. Οι ζωές όλων αρχίζουν να περιπλέκονται, όταν ο Τζέσι γίνεται φερέφωνο της φωνής του Σατανά και όταν εμφανίζεται ξαφνικά ο Ρέι, ο… ιδιόρρυθμος γιος της οικογένειας που έμενε στο σπίτι πριν, απαιτώντας να επιστρέψει εκεί και παθαίνοντας εμμονή με την Ζόι. Σύντομα, γίνεται ξεκάθαρο πως ο Ρέι και ο Τζέσι επηρεάζονται από τις ίδιες σκοτεινές δυνάμεις, οι οποίες αποτελούν θανάσιμο κίνδυνο για την οικογένεια.

ΤΑ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ: ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΧΩΡΙΟ

στρουμφακια

Σκηνοθεσία: ΚΕΛΛΥ ΑΣΜΠΟΥΡΗ
Σενάριο: ΣΤΕΪΣΙ ΧΑΡΜΑΝ & ΠΑΜΕΛΑ ΡΙΜΠΟΝ
Ηθοποιοί: ΤΖΟΥΛΙΑ ΡΟΜΠΕΡΤΣ, ΕΛΙ ΚΕΜΠΕΡ, ΑΡΙΕΛ ΓΟΥΙΝΤΕΡ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Σε αυτή τη νέα, φρέσκια και ξεκαρδιστική κινηματογραφική εκδοχή για τα «Στρουμφάκια», μόνο σε κινούμενα σχέδια πλέον, ένας μυστηριώδης χάρτης βάζει την Στρουμφίτα και τους καλύτερούς της φίλους, τον Σπιρτούλη, τον Σκουντούφλη και τον Προκόπη σε ένα συναρπαστικό αγώνα μέσα στο –γεμάτο μαγικά πλάσματα- Απαγορευμένο Δάσος για να βρουν ένα μυστηριώδες χαμένο χωριό πριν τα προλάβει ο μοχθηρός μάγος Δρακουμέλ. Επιβάτες ενός τρελού ταξιδιού, γεμάτου δράση και κίνδυνο, τα Στρουμφάκια βρίσκονται μπροστά στην ανακάλυψη του μεγαλύτερου μυστικού σε ολόκληρη την Στρουμφοιστορία.