Smells like Leather

Το leather είναι ένα στοιχείο το οποίο έχουμε συνηθίσει να το βλέπουμε κατά την φθινοπωρινή και χειμερινή περίοδο. Οι σχεδιαστές όμως, ως πάντα καινοτόμοι και ανατρεπτικοί, μας προτείνουν μέσα από τις συλλογές τους για την σεζόν Spring/Summer 2017, να τολμήσουμε τα δερμάτινα και το καλοκαίρι.

Έχοντας λοιπόν την επιλογή του leather, μπορούμε να “σπάσουμε” τα πιο ανάλαφρα κομμάτια της καλοκαιρινής μας γκαρνταρόμπας, δημιουργώντας δυναμικά looks.

Στα catwalks πολλών designers, είδαμε αρκετά leather items, από details σε διάφορα ρούχα, mini φούστες, φορέματα και παντελόνια, μέχρι total leather look.

versace

alexander mcqueen.jpg1house of holand

  Versace S/S17          Alexander Mcqueen S/S17   House of Holland S/S17

sonia rykiel.jpg1louis vuitton.jpg2vetements.jpg2

  Sonia Rykiel S/S17       Louis Vuitton S/S17                      Vetements S/S17

tomyloewevalentino

  Tommy Hilfiger S/S17                  Loewe S/S17            Valentino S/S17

robertobalmainkenzo

  Roberto Cavalli S/S17       Balmain S/S17                Kenzo S/S17

Με έμπνευση από τα fashion shows και τις προτάσεις των σχεδιαστών, βγήκα στα μαγαζιά, είδα, ψώνισα και σας παρουσιάζω τρόπους για να εντάξετε το ανατρεπτικό (λόγω του ότι είναι και καλοκαιρινό πλέον) trend του leather στα look σας δίνοντάς τους έναν dynamic αέρα.
Το μυστικό βρίσκετε πάντα στον τρόπο που συνδυάζουμε τα ρούχα μεταξύ τους, κοιτώντας βέβαια τα catwalks κάθε σεζόν για να βλέπουμε τα trends και να εμπνεόμαστε από αυτά.
Με την αγορά ενός και μόνο leather κομματιού και ανοίγοντας την ντουλάπα σας, μπορείτε να δημιουργήσετε υπέροχα, in fashion σύνολα.

koni

Επιλέξτε μία mini leather φούστα  σε κλασικό μαύρο χρώμα με lace up λεπτομέρειες (μία από τις hot τάσεις για φέτος).
Συνδυάστε την με ένα λευκό πουκάμισο στο οποίο τα leather και puffed sleeves details δημιουργούν
ένα updated look.

Περισσότερα ΕΔΩ.

———

http://konitr.blogspot.gr/