The Meet Market @ Athens Technopolis Jazz Festival

Έτοιμοι;!

Είναι γεγονός! Η ετήσια παράδοση συνεχίζεται. Ο θεσμός που αγαπάμε να συνοδεύουμε επιστρέφει και κάπως έτσι ο Μάιος θα μας βρει όχι μία, όχι δύο αλλά έξι ολόκληρες Μeet Market ημέρες στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηνών παρέα με το 17οAthens Technopolis Jazz Festival!

The Meet Market

Θα είναι το μεγαλύτερο Meet Market σε μέγεθος αλλά και σε διάρκεια μέχρι σήμερα! Αν όμως αυτό δεν είναι μια αρκετά καλή δικαιολογία για να έρθετε σας δίνουμε 5 «αφορμές» για να μας επισκεφθείτε:

No1: Athens Technopolis Jazz Festival- 6 ημέρες, ελεύθερη είσοδος, 40.000 επισκέπτες, γεμάτες live bandsκαι jazz sets…χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω;
No2: To καλοκαίρι είναι επίσημα εδώ! Αυτό σημαίνει πως ήρθε ο καιρός για βραδινές βόλτες, συναντήσεις με φίλους, δροσερά κοκτέιλ και ίσως ήρθε η ώρα να ενδώσουμε και σε λίγα καλοκαιρινά ψώνια…
Νο3: 130+ περίπτερα από ανεξάρτητες ελληνικές μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις…και 20+ από τους καλύτερους DJs της πόλης να δίνουν το ρυθμό back to back όλη την εβδομάδα!
No4: MΕGA MEET MARKET MARATHON!
No5: Στηρίζουμε την τοπική οικονομία και δημιουργικότητα. Κeep it local! Keep it Greek!

Αυτό το Μάιο θα χορέψουμε σε jazz ρυθμούς!
 
TheMeetMarket: Μια μηνιαία γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας. Μία νομαδική αγορά από τοπικά προϊόντα, φρέσκιες ιδέες, φιλικό κοινό και συμμετέχοντες. Ένα οπτικο-ακουστικό παζλ από χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών, αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, βιολογικά προϊόντα, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage&retro προϊόντα, βινύλια, διαδραστικά παιχνίδια, δώρα, DJsets και θετική ενέργεια!
#themeetmarket
www.themeetmarket.gr

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:
Τρίτη 23/05 – Παρασκευή 27/05 από 18:00 – 00:00
Σάββατο 28/05 & Κυριακή 29/05 από 13:00 – 00:00