Δευτέρα , 16 Ιούλιος 2018 ΏΡΑ: 19:29 BulgarianEnglishFrenchGermanGreekItalianSpanish
Αρχική / Δημοφιλή / Οι ομάδες που διακρίθηκαν στο «Hack the Camp», παρουσιάζουν τις καινοτόμες προτάσεις τους

Οι ομάδες που διακρίθηκαν στο «Hack the Camp», παρουσιάζουν τις καινοτόμες προτάσεις τους

Οι ομάδες που διακρίθηκαν στο «Hack the Camp»,  παρουσιάζουν τις καινοτόμες προτάσεις τους για θέματα γύρω από το προσφυγικό ζήτημα.

hackthecamp

Οι ομάδες RefuGR, Refergon και Taproot, που διακρίθηκαν στην τελική φάση του ‘Hack the Camp”, τον Δεκέμβριο του 2016, θα παρουσιάσουν τα έργο τους στους υπόλοιπους συμμετέχοντες, μέντορες, και δημοσιογράφους την Πέμπτη 1η Ιουνίου 2017 στις 7:00μμ στο Impact Hub Athens (Καραϊσκάκη 28, Ψυρρή, Αθήνα). Μέσα στους πέντε μήνες που ακολούθησαν τον τελικό του Hack the Camp, οι ομάδες με την υποστήριξη του Impact Hub Athens είχαν την ευκαιρία να μετατρέψουν τις ιδέες τους σε προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε ανάγκες των προσφύγων στην Ελλάδα.

Η βραδιά θα κλείσει με ζωντανή μουσική από την ορχήστρα και τη χορωδία του El Sistema Greece, υπό τη διεύθυνση του παγκοσμίου φήμης Gerald Wirth, μαέστρου της Vienna Boys Choir. Το El Sistema Greece, μια πρωτοβουλία του Impact Hub Athens, στόχο έχει την ένταξη των παιδιών και νεαρών προσφύγων στην ελληνική κοινωνία και κουλτούρα αξιοποιώντας τη δύναμη της μουσική

Ο τελικός του δημιουργικού μαραθώνιου “Hack the Camp” πραγματοποιήθηκε στις 2-4 Δεκεμβρίου 2016 και διοργανώθηκε από το Impact Hub Athens, τη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση και την Πρεσβεία των Η.Π.Α. στην Αθήνα, με τη συνεργασία δύο διεθνών οργανισμών με μεγάλη εμπειρία στη διοργάνωση hackathons με ανθρωπιστικό προσανατολισμό: τους Creative Associates από την Αμερική και το International Alert από τη Μεγάλη Βρετανία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Hack the Camp, μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα του στο Facebook (https://www.facebook.com/events/1473976499283402), τη σελίδα του Hack the Camp στο GitHub (https://github.com/HackTheCamp/wiki/wiki) ή επικοινωνήστε στο athens.hosts@impacthub.net, και (+30) 210 3210146.

Αρθρογράφος: Youthspot

Το youthspot.eu είναι ένα φρέσκο, νεανικό site. Η φιλοσοφία μας ήταν να δημιουργήσουμε ένα site το οποίο να είναι το νέο, φρέσκο hot spot, ένας διαδικτυακός τόπος όπου οι νέοι θα μπορούν να ενημερώνονται για θέματα που τους αφορούν και παράλληλα να ψυχαγωγούνται.
Δείτε όλους τους αρθρογράφους

Δείτε επίσης

5 υποτροφίες για προπτυχιακές σπουδές από το Βαρδινογιάννειο Ίδρυμα

Το Βαρδινογιάννειο Ίδρυμα παρέχει για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 προγράμματα υποτροφιών για προπτυχιακές σπουδές εσωτερικού, διάρκειας ...

Πανεπιστήμιο Πειραιώς: Χρηματοοικονομική και Τραπεζική

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην «Χρηματοοικονομική και Τραπεζική» (M.Sc in «Banking and Finance») Νέος Κύκλος Υποβολής ...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *