Οι καλλιτέχνες που έχουν συμμετάσχει στις διαφημίσεις του JUMBΟ και τα έχουν στιγματίσει!

jumbo_διαφημίσεις_καλλιτέχνες(1)

Οι JUMBO – καλλιτέχνες που έχουν στιγματιστεί με τα τραγούδια που γράφτηκαν επί εμπορικών σκοπών και που δεν αντέχουμε άλλο να ακούμε , είναι οι κάτωθι:

  1. Κατερίνα Στανίση – «Χωρίς JUMBO να ζήσω δεν μπορώ ούτε ώρα»
  2. Κώστας Μπίγαλης – «Αθερίνα»
  3. Ημισκούμπρια – «Τρόμπα»
  4. Δάκης – Καλοκαίρι, διαφημιστικό 2009
  5. Γιάννης Ζουγανέλης – Καλοκαίρι, διαφημιστικό 2011
  6. Γιάννης Φλωρινιώτης – «Το μπλε τετράδιο»
  7. Αλεξάνδρα – «Χάπι Jumbo»
  8. Τρύφωνας Σαμαράς – «Αχινο – 2015»

Ναι, πάω στα JUMBO κι εγώ, αγοράζω πρακτικά πράγματα για το σπίτι, αλλά, ρε παιδιά, ήμαρτον μ’αυτήν την καλτ παραγωγή! Τι φάση παίζεται; Έτσι θα πείσεις τον πελάτη Χριστούγεννα, Πάσχα και καλοκαίρι να έρθει να ψωνίσει; Δεν τον έχεις πείσει ήδη; Ναι. Άρα, η παραγωγή τραγουδιών καλύτερα να σταματήσει!

jumbo_διαφημίσεις_καλλιτέχνες

«Γιατί έχεις τα JUMBO πλάι σου», «Ε! ρε Jumbo που σας χρειάζεται», «Ρουφάμε και τα λέμε, λέμε» και πόσες άλλες ατάκες έχουν σημαδέψει την καθημερινότητά μας μέσα από τις διαφημίσεις της γνωστής αλυσίδας! Ποιοι κρύβονται, όμως, πίσω από αυτές; Κυρίες και κύριοι οι Ζωή Οικονομοπούλου, Τάκης Τσελούδης και Δημήτρης Κάβουρας είναι οι… υπεύθυνοι για τις διαφημίσεις των JUMBO … (δείτε και τη συνέντευξη που τους είχε παραχωρηθεί από γνωστή ιστοσελίδα, http://www.athensmagazine.gr/article/news/30151-synenteyksh-sas-apokalyptoyme-toys-empneystes-twn-diafhmisewn-twn-jumbo )