Rock Αvenue: Η ταράτσα που έλειπε από τον Άλιμο!

Το Avenue – Under the Stars άνοιξε τις πόρτες του στις αρχές Μαϊου με ένα εντυπωσιακό πάρτι. Κάθε μέρα λίγο μετά τις 21:00, οι πόρτες του ανοίγουν και σε περιμένουν με την παρέα σου για να πείτε το ποτό σας κάτω από τα άστρα. Βρίσκεται στον 2ο όροφο του Rock Avenue (Λ. Καλαμακίου 97) και δροσιστικά κοκτέιλς έρχονται να συμπληρώσουν την μοναδική αίσθηση πως βρίσκεσαι σε κάποιο νησί.

rock_avenue1

Το Rock Avenue είχε ξεκινήσει ήδη πολύ δυναμικά από πέρισυ με αξέχαστα live και μουσικές. Είναι μία ενδεικτική καφετέρια για οικογένειες και παιδιά, αφού, στον κάτω όροφο, στην είσοδο, έχει εξωτερικά τραπέζια που είναι περιτρυγιρισμένα με φυτά και γλάστρες στις άκρες και στη μέση μία γέφυρα μικρή και ένα συντριβάνι. Ακόμη, το μαγαζί είναι γνωστό για τα εξαίσια burger του!

rock_avenue2

Όμως, εκτός από οικογένειες και άτομα ηλικίας 20 – 35 ετών, συγκεντρώνει και μεγαλύτερους ανθρώπους τις πρωινές ώρες που απολαμβάνουν τον καφέ τους ήσυχα. Δηλαδή, είναι ένα μαγαζί για όλους που εύκολα γίνεται σε στέκι λόγω της ιδιαίτερης ζεστασιάς και οικειότητας που βγάζει!