Get into Games_GiG → Create

Έχεις την ιδέα και ψάχνεις τον τρόπο; Θέλεις να κατασκευάσεις το δικό σου video game; Στο INNOVATHENS θα μάθεις πώς!

Η δεύτερη ενότητα του Get into Games (GiG) είναι γεγονός!

get_into_games

Από τις 17 ως τις 29 Ιουλίου 2017, το INNOVATHENS, ο Κόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, με την υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας (ΓΓΕΕ) και σε συνεργασία με το Κολλέγιο Τέχνης & Design ΑΚΤΟ και το SAE Creative Media College, διοργανώνει το GiGCreate, ένα εντατικό bootcamp στο οποίο θα μάθεις να κατασκευάζεις από το μηδέν το δικό σου ηλεκτρονικό παιχνίδι!

innovathens

Για 2 εβδομάδες, το INNOVATHENS θα μεταμορφωθεί σε ένα δημιουργικό εργαστήρι όπου θα δουλεύουμε καθημερινά με την καθοδήγηση και την υποστήριξη καταξιωμένων ακαδημαϊκών, εκπαιδευτικών και επαγγελματιών. Μέσα από 2 core lessons αφιερωμένα στο game design και development αλλά και σεμινάρια, διαλέξεις, workshops, θα μυηθούμε στον μαγικό κόσμο του gaming, θα κατανοήσουμε τη διαδικασία και τη λογική πίσω από τη δημιουργία ενός παιχνιδιού και θα κατασκευάσουμε το δικό μας project μέσω της πλατφόρμας Unity.

R u rdy? Δήλωσε τώρα συμμετοχή εδώ και μπες στο παιχνίδι!

Προϋποθέσεις για να δηλώσεις συμμετοχή:

  1. Εξοικείωση με τη χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή και Internet
  2. Μία ιδέα για το τι είδους παιχνίδι (εκπαιδευτικό ή ψυχαγωγικό) θέλεις να δημιουργήσεις

*Μην ανησυχείς! Δεν απαιτείται εξοικείωση με το game design/development, ωστόσο προηγούμενη επαφή με το αντικείμενο συνεκτιμάται θετικά. Μπορείς ακόμα να παρακολουθήσεις και σχετικό προπαρασκευαστικό εργαστήριο στο Unity!