Rockwave Festival 2017: Placebo και Sivert Hoyem την 1η μέρα!

Rock Wave Festival
1η μέρα
Placebo
Sivert Hoyem
Cigarettes After Sex
The Last International Playboys
Σάββατο 1 Ιουλίου 2017

placebo

Το Rockwave Festival είναι μουσική, χορός, headbanging, air-guitar, ενισχυτές, μικρόφωνα, ιδρώτας, γέλια, φιλιά, αγόρια, κορίτσια, χρώματα, ποτά, γρασίδι, μα πάνω από όλα οι στιγμές και οι αναμνήσεις των fans! Περιμένουμε λοιπόν να μοιραστούμε πολλές νέες στιγμές που θα γίνουν αναμνήσεις.

PLACEBO
H σχέση των Placebo με το ελληνικό κοινό μοιάζει ερωτική. Από αυτές που το πέρασμα του χρόνου κάνει πιο έντονες τις αναμνήσεις και πιο παθιασμένες τις συναντήσεις! Έτσι λοιπόν και φέτος στο ΤerraVibe Park, στο πλαίσιο της 22ης εκδοχής του Rockwave Festival θα συναντηθούν ξανά, αφού η Ελλάδα θα είναι ένας από τους σταθμούς της μεγάλης τους περιοδείας που γιορτάζουν τα 20 τους χρόνια ως γκρουπ επί σκηνής.

Ξεκινώντας το μακρινό 1994 οι Brian Molko (φωνή και κιθάρα) και Stefan Olsdal (μπάσο) ίδρυσαν τη μπάντα που έμελλε να αφήσει το στίγμα της στη ροκ μουσική σκηνή. Με μια σειρά εξαιρετικών κυκλοφοριών από τον ομώνυμο πρώτο δίσκο μέχρι το “Loud Like Love” των 2014 και συνολικές πωλήσεις άνω των 12 εκατομμυρίων albums οι Placebo δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις.

Με ορμητήριο τους το Ηνωμένο Βασίλειο δεν άργησαν να κατακτήσουν κοινό και κριτικούς οι οποίοι υποκλίθηκαν στο ταλέντο τους. Πολύ γρήγορα έγιναν δημοφιλείς και έπαιξαν σε σπουδαία venues του εξωτερικού.

Με όπλο την ιδιαίτερη φωνή του Molko και τις υπέροχες σκοτεινές συνθέσεις τους το συγκρότημα γνώρισε τεράστια επιτυχία, ενώ τραγούδια όπως τα “Every You, Εvery Me”, “Come Home”, “The Bitter End”, “Twenty Years”, “Meds” αγαπήθηκαν όσο λίγα από ξένους και Έλληνες μουσικόφιλους .

Με ένα επετειακό show επ’αφορμή των 20 χρόνων του συγκροτήματος η 1η Ιουλίου 2017, φαντάζει σαν ιδανική ημερομηνία για τους fans ενός από τα πιο σπουδαία groups της εποχής μας! Be there with us!

SILVERT HOYEM

hoyem

Aδιαμφισβήτητα οι δύο sold out εμφανίσεις του Sivert Hoyem στο Ωδείο του Ηρώδου του Αττικού συγκαταλέγονται στα πολιτιστικά events και της συναυλίες της χρονιάς που έφυγε πριν λίγες μέρες. Επιστρέφει λοιπόν στην Ελλάδα και το Rockwave Festival το Σάββατο 1η Ιουλίου για να δώσει ένα show αντάξιο της δυναμικής του.

Αναμφίβολα ο πιο αγαπημένος Νορβηγός καλλιτέχνης στη χώρα μας. Η σχέση του ελληνικού κοινού με τον Sivert Høyem ξεκίνησε πριν 16 χρόνια, με την πρώτη εμφάνιση των Madrugada στο ιστορικό “Ρόδον”. Η σχέση αυτή ανανεώνεται και μεγαλώνει, το ίδιο συμβαίνει και με το κοινό αυτού του σπουδαίου τραγουδιστή-τραγουδοποιού.

O Ηoyem μας συγκινεί ακόμη περισσότερο σήμερα, με την ευθύτητά του, το βάθος της μουσικής και της σκέψης του, την ευκρίνεια της αντίληψής του, την τρυφερότητα της μοναδικής εσωτερικής φωνής του και τη δυναμική σκηνική του παρουσία.

Από τα χρόνια των Madrugada μέχρι το Lioness και την ραδιοφωνική υστερία του “Sleepwalking Man” και τόσων άλλων υπέροχων τραγουδιών ο Sivert Hoyem είναι ίσως ο αγαπημένος τραγουδιστής των Ελλήνων. Μια σχέση αμφίδρομη με το κοινό, που όσο τα χρόνια περνούν γίνεται πιο βαθιά και πιο δυνατή.