Survivor: εκτός παιχνιδιού η Βαλαβάνη

Εκτός Survivor είναι από χθες η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία δεν κατάφερε αν και πάλεψε σκληρά να πάρει την ατομική ασυλία.

ευρυδίκη

Έτσι ήταν προτεινόμενη, μαζί με τους Σπαλιάρα και Αγγελόπουλο. Το κοινό στην ψηφοφορία του πριν κάποιες ημέρες την είχε κατατάξει ως λιγότερο δημοφιλή συγκριτικά με τους άλλους δύο και έτσι ήρθε η αποχώρησή της.

«Αυτό το όμορφο ταξίδι τελείωσε, έφτασε στο τέλος του. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που έχω φτάσει μέχρι εδώ. Το γεγονός ότι είμαι η μοναδική γυναίκα που έφτασε μέχρι εδώ για μένα σημαίνει πολλά. Είναι μια προσωπική επιτυχία, αν μπορώ να το πω έτσι. Πλέον το Survivor είναι μια αντρική υπόθεση. Ήταν μια διαφορετική εμπειρία, διαφορετικές στιγμές, μου έχει δώσει πάρα πολλά μαθήματα. Είμαι πάρα πολύ τυχερή και ευλογημένη που έζησα όλο αυτό το ταξίδι. Θα έχω να λέω πάρα πολλά πράγματα στους φίλους μου, στα παιδιά μου. Έχω περάσει όμορφα, έχω περάσει δύσκολα, έχουμε πεινάσει, αλλά όλα αυτά τα παίρνω μαζί μου κι έχω ένα μεγάλο χαμόγελο γιατί τα έζησα…», είπε μεταξύ άλλων η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Πλέον το Survivor, έχει γίνει ανδρική υπόθεση, καθώς έχουν παραμείνει οι εξής παίκτες: ο Ντάνος, ο Αναγνωστόπουλος, ο Μάριος, ο Κωνσταντίνος και ο Σπαλιάρας..πραγματική μάχη δηλαδή! Η συνέχεια στις οθόνες μας.