Το Kapu Bar στο Ελληνικό θα σε πείσει με τον εξωτικό του κήπο!

Το συγκεκριμένο καφέ, μπαρ βρίσκεται στο Ελληνικό, δίπλα, σχεδόν, από το μετρό. Αρχικά, η πρώτη εικόνα που σχηματίζεις (αφού πρώτα χαθείς λίγο στα στενά του Ελληνικού και προσπαθήσεις μανιωδώς να βρεις τη Χαλδείας 34) είναι ένα σπίτι το οποίο κατέχει μπάρα ανάβασης και καθόδου για ανθρώπους με κινητικά προβλήματα, πολλά φυτά και κανέναν όροφο από πάνω ή από κάτω, πρόκειται για μονοκατοικία.

kapu_bar

kapu2

Μπαίνοντας μέσα, ανακαλύπτεις την εναλλακτική διάθεση στους τοίχους και την διακόσμηση αλλά δεν μπορείς να φανταστείς καν τι θα επακολουθήσει! Νομίζεις στην αρχή, βλέποντας μία μπαλκονόπορτα, ότι θα έχει έναν μικρό χώρο έξω με τραπεζάκια. Κι όμως, έχει έναν τεράστιο κήπο με φυτά, αιώρες, πολύχρωμες καρέκλες, «χαβανέζικο» μπαρ, ομπρέλες, καναπέδες με πολύχρωμα μαξιλάρια και είναι σαν να έχεις μεταπηδήσει σε κάποιο νησί!

kapu

kapu_bar3

Φυσικά, αυτό που πρέπει να τονίσω έ – μπυρη (καμμένο αστειάκι) είναι η ποικιλία από μπύρες και μάλιστα από ενδιαφέρουσες τοποθεσίες του κόσμου με χαμηλές τιμές. Το μαγαζί αυτό, όπως καταλαβαίνεις, αποτελεί παρείστικη βάση ΑΛΛΑ είναι πάρα πολύ όμορφο και για να διαβάσεις το βιβλίο σου, να χαλαρώσεις, να βγεις με τον ή την σύντροφό σου, την οικογένειά σου ή ακόμη και για το πρώτο ραντεβού. Η μουσική κατευθύνει τη μυστηριώδη, ρομαντική και έντονη ατμόσφαιρα, καιρός να το επισκεφτείτε!