Last Minute Summer Sale at Six D.o.g.s

Το καλοκαίρι δεν χρειάζεσαι πολλά για να είσαι χαρούμενος: λίγο κρασί, λίγο θάλασσα, το αγόρι/κορίτσι σου, ε κι αν έχεις κι ένα ωραίο μαγιό, γυαλιά ηλίου, άνετα πέδιλα και ρούχα για την παραλία (πριν, μετά και κατά τη διάρκεια) ακόμα καλύτερα. Για όλα αυτά (εκτός από τη θάλασσα),  και μερικά ακόμα, φροντίζει το six d.o.g.s, που για πρώτη φορά και για μια ολόκληρη εβδομάδα επιμελείται ένα φανταστικό και άκρως καλοκαιρινό Pop Up Store στο χώρο του Project Space, καλώντας τα αγαπημένα του brands σε ένα Last Minute Summer Sale.

last minute summer sale-six-dogs

Από new old θησαυρούς και δερμάτινα σανδάλια φτιαγμένα στην Πάτρα έως ξύλινα γυαλιά ηλίου φτιαγμένα στη Σύρο και τα πιο ωραία αντρικά πουκάμισα (που θα ζηλέψουν τα κορίτσια) φτιαγμένα στο Παλιό Φάληρο, μέχρι fashion forward μαγιό και fun beach wear, όλα όσα θα χρειαστείτε για την βαλίτσα των διακοπών σας είναι εδώ και μάλιστα σε εξαιρετικές τιμές, με προσφορές που φτάνουν έως και στο -70% (για να μείνουν λεφτά και για τη θάλασσα που λέγαμε παραπάνω…).

Συμμετέχουν (με αλφαβητική σειρά) οι: 

Kyma Sandals

Τα σανδάλια ΚΥΜΑ είναι μία εκλεπτυσμένη μορφή των παραδοσιακών Ελληνικών κατασκευών. Είναι μοναδικά τόσο σε σχεδιασμό όσο και σε ποιότητα και για αυτό κάθε σχέδιο παίρνει την ονομασία του από ένα Ελληνικό νησί αντικατοπτρίζοντας την αισθητική και το συναίσθημα που δίνει το κάθε ένα. Όπως και τα νησιά μας, κάθε ζευγάρι έχει την δική του ιδιοσυγκρασία, αλλά όλα μοιράζονται την μπλε σόλα που συμβολίζει την θάλασσα.

Λαβ Unused

Οι λαβ unused χρησιμοποιούν χρώματα, υφάσματα και σχήματα για να συνδέσουν το πpιν, το τώρα και το μετά. Ψάχνοντας κυρίως στην Ιταλία και στην Ελλάδα βρίσκουν αχρησιμοποίητα κατά κύριο λόγο κομμάτια που εναρμονίζονται τέλεια με τo σήμερα.

Maiden

To maiden ειναι ενα ανερχόμενο brand με έδρα την Αθήνα. Πίσω από όλα τα δημιουργικά του project βρίσκεται η σχεδιάστρια μόδας Αγγελική Κοτρωνή ενώ όλα του τα ρούχα παρασκευάζονται στην Ελλάδα. Το μαιdεν θέλει να αναγνωρίζεται ως ένα “capsule brand” που δημιουργεί χωρίς λογοκρισία και με ιδιαίτερη οπτική προσέγγιση. Η φύση του είναι ανθρωποκεντρική και κυρίως φεμινοκεντρική. Αντιστέκεται στην κοινωνική πίεση και υποστηρίζει τις σύγχρονες γυναίκες και τον τρόπο ζωής τους χωρις στερεοτυπικούς κανόνες. Τον περασμένο Απρίλιο το μαιdεν ξεκίνησε δυναμικά το άνοιγμά του στην Ευρώπη με σημαντικές συνεργασίες, όπως η luisaviaroma στη Φλωρεντία και τα selfridges του Λονδινου. Εκεί διατίθεται η ss17 swimwear συλλογή του με τίτλο //stochastic randomness//

MOHXA

H Mohxa είναι μια ανεξάρτητη μάρκα ρούχων με καταγωγή το Παλαιό Φάληρο.  Δεν είναι “skate” δεν είναι “surf” δεν είναι “fashion” ούτε “street” “art” η “κυριλέ”. Στο Παλαιό Φάληρο έχει έναν πολύ ωραίο κυματοθραύστη.

Royal Rag

Η Royal Rag δημιουργήθηκε το 2013 με στόχο να υπενθυμίσει σε κάθε γυναίκα την αισθησιακή πλευρά της, χρησιμοποιώντας κυρίως βελούδο στις δημιουργίες της. Το όνομα αντιφατικό, όπως και το ύφος των συλλογών της. Από τη μια το βασιλικό βελούδο σε μονοχρωματική παλέτα που δίνει ένα chic χαρακτήρα στις συλλογές και από την άλλη σχέδια απλά, διαχρονικά και ταυτόχρονα σύγχρονα και fashion oriented.

We’re Still Bold and Beautiful

Οι We are still bold and beautiful είναι μια ομάδα σχεδιαστών που δραστηριοποιείται από το 2012 στο έντυπο graphic design καθώς και στη δημιουργία παράξενων μεταξοτυπιών και κεντημάτων σε ρούχα.

We Ride Local

Οι We Ride Local είναι ένα boardsports lifestyle brand. Τράβηξαν την προσοχή στις παραλίες με τα πρώτα τους πολύχρωμα πετσετένια πόντσο (τα οποία παραμένουν το βασικό τους προϊόν) και εκκεντρικά basketstyle τοπς κυρίως στο χώρο του kitesurfing. Πυρήνας τους είναι πάντα το ηλιόλουστο καλοκαίρι και ότι αυτό φέρνει μαζί του.

Zylo Eyewear

ΞΥΛΟ | KSÍLO (ουσιαστικό, ουδέτερο): η ουσία απο την οποία αποτελείται ο κορμός και τα κλαδιά ενός δέντρου ή θάμνου. Χρησιμοποιείται απο τον άνθρωπο για την κατασκευή αντικειμένων ή ως καύσιμο.

Αυτή είναι µία κυριολεκτική περιγραφή. Η πραγματικότητα όµως είναι πιο περίπλοκη από αράδες παρατεταγμένες η µία δίπλα στην άλλη. Γιατί το υλικό είναι ζωντανό, µυρίζει, σου πληγώνει τα χέρια, αναπνέει και μεγαλώνει µαζί σου. Θέλαµε να  προσπεράσουµε τις περιγραφές των βιβλίων, που  πολλές φορές αποσπούν από το νόηµα. Να ζήσουµε  µε το υλικό, να το µάθουµε καλύτερα. Κάποιες φορές αρκεί µια πρωϊνή σκέψη για να αλλάξει δεδοµένα που θεωρείς  παγιωµένα. Τρόπο ζωής, εργασία, καθημερινότητα. Είχαµε την τύχη να ζήσουµε ένα τέτοιο πρωϊνο. Να νιώθεις το  πρωϊνό φως του ήλιου να σε αλλάζει και να γεννιέται εκείνη τη στιγµή µια ιδέα.
Απο εκείνη τη στιγμή η απόφασή  µας για  την  δηµιουργία  ξύλινων  γυαλιών  ηλίου,  ήταν  ξεκάθαρη . Τόσο διαυγής που έκτοτε αποτελεί το κέντρο όλων των δραστηριοτήτων  και των σκέψεών µας.  Είµαστε  ευγνώµονες για όλες τις γνώσεις που µας χάρισε η ενασχόλησή µας µε το ξύλο, νιώθουµε περήφανοι για το δηµιούργηµά µας και το τοποθετούµε εκεί που το πρωτοσυναντήσαµε ως σκέψη: μπροστά  στον  ήλιο.