Mitch Gobel: ένας καλλιτέχνης με όλη τη σημασία της λέξης

Ο Mitch Gobel είναι 26 ετών από την Αυστραλία και αγαπά και συνάμα προστατεύει τη φύση. Πώς; Μα φυσικά με την τέχνη του! Έχει συνδυάσει με μαγικό τρόπο τη ζωγραφική και την προστασία της φύσης με τη χρήση υλικών που δεν μολύνουν την ίδια αλλά και με πίνακες που την αποθεώνουν.

Mitch Gobel

Αυτό το υπέροχο ταξίδι του ξεκίνησε το 2014 έπειτα από αρκετά ψυχολογικά και ψυχικά σκαμπανεβάσματα του ιδίου που αφορούσαν τον τρόπο που ζούσε. Έτσι, αποφάσισε να τον αλλάξει άρδην με πρώτη σκέψη τη ζωγραφική. Γνώριζε ο ίδιος τις δυσκολίες αλλά όταν ένας κοντινός του άνθρωπος τον συμβούλεψε να την κάνει επάγγελμα στα σοβαρά πια και από τη στιγμή που θα το έκανε θα τον έπαιρναν στα σοβαρά κι οι άλλοι άνθρωποι, τότε, τον έπεισε.

Mitch Gobel2

Δημιούργησε την MGRA (Mitch Gobel Resin Art) για την καλλιτεχνική του ενασχόληση με τη ρητίνη και την «Διατήρηση Άγριας Ζωής και Οικοσυστήματος», μια μη κερδοσκοπική φιλανθρωπική οργάνωση, που χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από την τέχνη του. Κάθε εικαστικό του δημιούργημα χρειάζεται περίπου 10 με 12 ημέρες για να ολοκληρωθεί. Μέσω του έργου του «The Vision Project», η ομάδα του μάζεψε 25.000 δολάρια και τα δώρισαν στην οργάνωση  «Australia Zoo charity – The Wildlife Warriors», που προστατεύει την άγρια πανίδα και τα είδη υπό εξαφάνιση.
Επίσημη ιστοσελίδα: http://www.mitchgobelresinart.com/#home

Επίσημη σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/mitchgobelresinart/?fref=ts