Συναυλίες στο Λόφο του Στρέφη

Ο Λόφος του Στρέφη άνοιξε και αυτό το καλοκαίρι τις πόρτες του στη μουσική και δημιούργησε έναν κύκλο εκδηλώσεων με τίτλο «Μουσικές Δευτέρες στο Λόφο του Στρέφη», τον οποίο διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων κάθε Δευτέρα, από τις 26 Ιουνίου έως τις 17 Ιουλίου, στις 20.30 με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

λοφος-στρεφη

Με νέα πολιτιστική αντζέντα, ο Λόφος του Στρέφη, φιλοξενεί και θα φιλοξενήσει συναυλίες που προσφέρουν θέαμα, ενθουσιασμό, προβληματισμό και χαμόγελα στην καλοκαιρινή απόδραση των κατοίκων και επισκεπτών της πόλης, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα τον χώρο και γενικά την περιοχή. Προλαβαίνετε ακόμη δύο γι’ αυτούς που δεν το γνώριζαν και για εκείνους που το γνώριζαν πριν διαβάσουν το άρθρο, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε ξανά τον Λόφο για να ολοκληρωθεί αυτή η εμπειρία! Και του χρόνου!

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Δευτέρα  10 Ιουλίου
Αθήνα – Θεσσαλονίκη ‐ Κωνσταντινούπολη

Συναυλία με τους Rebeletiko

Τρεις πόλεις που μοιράζονται τις ίδιες θάλασσες.Τρία λιμάνια που ένωσαν τόπους και ανθρώπους  σε μία πορεία καθώς το κύμα του Αιγαίου σμίγει με του Βόσπορου.

Δευτέρα 17 Ιουλίου
Αφιέρωμα στον Σταύρο Ξαρχάκο

Το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής του δήμου Αθηναίων τιμά έναν από τους σημαντικότερους Έλληνες συνθέτες του έντεχνου τραγουδιού. Ερμηνεύουν: Δώρα Λοΐζου και Μανώλης Σκουλάς.

Ερμηνεύουν: Δώρα Λοΐζου και Μανώλης Σκουλάς

Περισσότερες πληροφορίες: τ. 210 52 84 854 www.opanda.gr

Λόφος Στρέφη

Ώρα: 20.30

Είσοδος ελεύθερη