8 Πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις ποτέ στο Γυμναστήριο!

Αν έχετε βρεθεί ποτέ σε γυμναστήριο, σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει ορισμένους τύπους που δεν ακολουθούν ακριβώς τις «οδηγίες» του γυμναστηρίου, με αποτέλεσμα να ευχόσουν να έμενες στο σπίτι. Σήμερα, θα σου δώσουμε 8 συμβουλές για να μην γίνεις ένας απο αυτούς τους τύπους.

8. Μην αφήνεις τον εξοπλισμό γεμάτο στον ιδρώτα σου.

γυμναστήριο8

Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να ιδρώνεις κατά τη διάρκεια της γυμναστικής. Παρόλαυτά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις την πετσέτα σου για να σκουπίσεις τον ιδρώτα σου και στη συνέχεια να περάσεις ένα χεράκι και τον εξοπλισμό που έχεις χρησιμοποιήσει. Όντας δερμάτινα τα μηχανήματα, ο ιδρώτας δεν θα εξαφανιστεί εκτός και αν σκουπιστεί.

7. Μην καταλαμβάνεις μηχανήματα και εξοπλισμό εκτός και αν τα χρησιμοποιείς.

γυμναστήριο7

Υπάρχουν άνθρωποι που αρέσκονται στο να αράζουν στα μηχανήματα, να στέλνουν μηνύματα, να τραβάνε selfies και γενικότερα να κάνουν οτιδήποτε άλλο από το να γυμνάζονται. Helloooo! Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να χρησιμοποιήσουν τα μηχανήματα και περιμένουν υπομονετικά μέχρι να έρθει η σειρά τους. Μη τους νευριάζεις με την αδιαφορία και τη yolo αντιμετώπισή σου.

6. Τηλεφωνήματα και δυνατές ομιλίες.

γυμναστήριο6

Μερικοί από τους πιο εκνευριστικούς ανθρώπους που μπορείς να πετύχεις στο γυμναστήριο, είναι αυτοί που μιλάνε στο τηλέφωνο και όχι μόνο μιλάνε δυνατά, μιλάνε πάρα πολύ δυνατά! Δεν μας ενδιαφέρει τι έχεις κανονίσει για μετά ή τι έκανες χθες το βράδυ. Είτε κλείστο και κάνε τη γυμναστικούλα σου, είτε βγες έξω να μιλήσεις.

5. Τα μηχανήματα είναι για όλους.

γυμναστήριο5

Θυμάστε στο νηπιαγωγείο που μας έλεγαν οι δασκάλες μας να μοιραζόμαστε τα παιχνίδια μας;; Ε, μερικοί φαίνεται να το έχουν ξεχάσει. Μιλάω για τους τύπους που αρέσκονται στο να κάνουν διάδρομο κανα δίωρο, ελλειπτικό κανά τρίωρο κτλ. Αν είστε μόνοι σας, συνεχίστε και καλό μαραθώνιο, αν όμως βλέπετε οτι υπάρχουν άνθρωποι που περιμένουν για να χρησιμοποιήσουν το μηχάνημα, μη τους τη σπάτε τόσο άσχημα.

4. Μην αφήνετε τα βάρη όπου να ναι.

γυμναστήριο4

Αποφασίσατε να γυμναστείτε με βάρη;; Θέλατε να χρησιμοποιήσετε όλη τη γκάμα από τα 2κιλα μέχρι τα 100κιλα;; Μπράβο σας! Μετά τη γυμναστική σας, οφείλετε να βάλετε όλα τα πραγματάκια αυτά, εκεί που τα βρήκατε, εναλλακτικά, αν τα αφήσετε στο πάτωμα, μπορεί κάποιος να σκοντάξει, να πέσει ή/και να τραυματιστεί.

3. Μην πιέζετε τους άλλους αθλούμενους.

γυμναστήριο3

Το να κάνεις μια ώρα διάδρομο ενώ υπάρχει κόσμος γύρω γύρω, είναι αγένεια, όπως και το να στήνεσαι μπροστά σε κάποιον που έχει ξεκινήσει τη γυμναστική, κοιτόντας τον με το «Άντε τελείωνε» βλέμμα.

2. Μην αργείς.

γυμναστήριο2

Δεν έχει σημασία αν είναι ομαδικό ή personal το μάθημα στο οποίο έχεις γραφτεί. Το θέμα είναι να είσαι συνεπής. Με την αργοπορημένη εμφάνισή σου, αποσπάς τον εκπαιδευτή και τα άλλα μέλη του μαθήματος. Αν αργείς, τουλάχιστον προσπάθησε να περάσεις όσο πιο απαρατήρητος γίνεται.

1. Τα αποδυτήρια δεν είναι το προσωπικό σου μπάνιο.

γυμναστήριο

Πάντα θα υπάρχει αυτός ο ένας που θα παρελαύνει γυμνός μέσα στα αποδυτήρια κάνοντας τους άλλους να νιώθουν λίγο άβολα. Ακόμα και αν δεν έχεις πρόβλημα να κυκλοφορείς γυμνός, να θυμάσαι ότι υπάρχει κόσμος που δεν του αρέσει να βρίσκεται τριγύρω από κάποιον που κυκλοφορεί γυμνός ή βγάζει τα ρούχα του δημόσια. Σεβάσου τους άλλους και έχε στο νου σου πως τα αποδυτήρια δεν είναι το προσωπικό σου μπάνιο.

Πηγή: goo.gl/qRuK72