Ο ταχύτερος άνθρωπος στον πλανήτη, ο θρυλικός Γιουσέιν Μπολτ ηττήθηκε στην τελευταία του εμφάνιση

Κι όμως…έγινε και αυτό! Ο ταχύτερος άνθρωπος όλων των εποχών κι ένας από τους κορυφαίους αθλητές όλου του κόσμου, ο θρυλικός Γιουσέιν Μπολτ έχασε στον τελικό των 100 μέτρων στο Παγκόσμιο του Λονδίνου.

μπολτ

Τι έδειξε με αυτό τον τρόπο; Το μεγαλείο του αθλητισμού, όπως και στη ζωή έτσι και στον αθλητισμό, δεν υπάρχουν πάντα μόνο οι νίκες αλλά και ήττες. Ο Γιουσέιν Μπολτ δεν επέλεξε να φύγει πέρυσι αήττητος, αλλά ν’ αγωνιστεί και στο Παγκόσμιο του Λονδίνου αν και πιθανό ο ίδιος να γνώριζε ότι δεν ήταν στην καλύτερη δυνατή κατάσταστη.

Το άστρο του όμως δεν έσβησε, η ακτινοβολία του δεν μειώθηκε, ο Γιουσέιν Μπολτ απέδειξε ότι είναι αθλητής και ως αθλητής δεν μπορείς ν΄ αγωνίζεσαι μόνο για τις νίκες αλλά να δίνεις πάντα τον καλύτερό σου εαυτό ανεξάρτητα από το τι θα ακολουθήσει.

Για την ιστορία, όπως θα δείτε και στο βίντεο, Ο Αμερικανός Γκάτλιν τερμάτισε σε 9.92, με τον 18χρονο συμπατριώτη του Κρίστιαν Κόλμαν να ακολουθεί στη δεύτερη θέση με 9.94 και τρίτο τον πιο γρήγορο άνθρωπο του πλανήτη με 9.95!

https://www.youtube.com/watch?v=qewtDwjJ1GE

Εντύπωση τέλος έκανε η υπόκλιση του Γκάτλιν στον Μπολτ.

μπολτ2