Ο Nick Cave και οι Bad Seeds στην Αθήνα!

Πρόκειται ίσως για το μεγαλύτερο φετινό μουσικό γεγονός στη χώρα μας! Μετά από την περσινή καλοκαιρινή συναυλία των Muse στην Αθήνα θα έχουμε και φέτος την ευκαιρία να υποδεχτούμε έναν από τους σημαντικότερους διεθνείς καλλιτέχνες μαζί με τη μπάντα του. Μιλάμε φυσικά για τον Nick Cave και τους Bad Seeds που από τις 24 Σεπτεμβρίου ξεκινάνε την ευρωπαϊκή τους περιοδεία που θα διαρκέσει 8 εβδομάδες.

cave

nickcave_badseeds

Σε αυτήν θα περιλαμβάνεται και μία στάση στην Αθήνα, στις 16 Νοεμβρίου και συγκεκριμένα στο Φάληρο, στη γήπεδο Tae Kwon Do, όπου η ιστορική μπάντα θα ξεσηκώσει τους πάντες με παλιά αγαπημένα τραγούδια αλλά και με νέα από το δίσκο Skeleton Tree.

Μεταξύ αυτών τα υπέροχα Henry Lee, Stagger Lee και το συγκινητικό Into my arms. Το 8μελές line up της περιοδείας των Nick Cave & The Bad Seeds περιλαμβάνει τους Nick Cave, Warren Ellis, Martyn Casey, Thomas Wydler, Jim Sclavunos, Conway Savage, George Vjestica and Larry Mullins. Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από 29 ευρώ και οι ενδιαφερόμενοι καλό είναι να βιαστούν γιατί όπως συνέβη ήδη στις άλλες ευρωπαϊκές πόλεις, έτσι και στην Αθήνα τα εισιτήρια αναμένονται να εξαντληθούν ταχύτατα.

——-

Χρύσα Γούτα