5th Employability Fair, Mediterranean College

Κορυφαίοι εργοδότες αναζητούν προσωπικό

Το μεγαλύτερο Job Fair Κολλεγίου που έγινε ποτέ στην Ελλάδα, επιστρέφει για 5η συνεχόμενη χρονιά! Το Employability Fair, o θεσμός για την ενίσχυση της απασχολησιμότητας των νέων της χώρας μας, που πρώτο σύστησε και καθιέρωσε το Mediterranean college.

5th Employability Fair, Mediterranean College

Οι μεγαλύτερες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρίες δίνουν ραντεβού στην Τεχνόπολη για να προσφέρουν δεκάδες θέσεις εργασίας και πρακτικής. Θα πραγματοποιηθούν εξειδικευμένα δωρεάν θεματικά σεμινάρια και workshops, ενώ ένα CV Center θα λειτουργεί τη συγκεκριμένη ημέρα, για τη δημιουργία ενός αποτελεσματικού βιογραφικού.

Το MC-Employability Fair έχει εδραιωθεί τα τελευταία χρόνια ως ένα εκ των κορυφαίων Job Fair στην Αθήνα. Ενδεικτικά, στη διοργάνωση του Employability Fair 2016, συμμετείχαν 40 κορυφαίες εταιρείες, προσήλθαν περισσότεροι από 1500 επισκέπτες και κατατέθηκαν πάνω από 2000 βιογραφικά.

Η διοργάνωση εντάσσεται στις δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας του Mediterranean College και αποτελεί μέρος του MC-Employability Scheme, του καινοτόμου Σχεδίου Απασχολησιμότητας που έχει αναπτύξει το Κολλέγιο με στόχο να ενισχύσει τις δεξιότητες των φοιτητών του, ώστε να καταστούν απασχολήσιμοι στη σύγχρονη, απαιτητική αγορά εργασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής, επισκεφθείτε το official site της διοργάνωσης: www.mc-employability.gr
Ένας κόσμος γεμάτος ευκαιρίες ενωμένος μαζί σου!

#mediterraneancollege