Η φωτογραφία του Αρναούτογλου από τα γυρίσματα του Nomads

Tη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 η νέα εκπομπή Nomads και όλοι οι συντελεστές εργάζονται πυρετωδώς για να είναι όλα έτοιμα.

Στο καθημερινό ριάλιτι θα παρακολουθήσουμε 21 παίκτες, έτοιμους να ζήσουν την απόλυτη περιπέτεια. Χωρίζονται σε 3 ομάδες (7 στην κάθε μία), με διαφορετικές ονομασίες και χρώματα. H πρώτη ομάδα, είναι η ομάδα Ωκεανός, με χρώμα το μπλε και αποτελείται από άτομα που έχουν διαγράψει σημαντική πορεία στο χώρο του αθλητισμού. Η δεύτερη ομάδα, είναι η ομάδα Φωτιά, με χρώμα το κόκκινο και απαρτίζεται από πρόσωπα της showbiz. Η τρίτη και τελευταία ομάδα, είναι η ομάδα Ζούγκλα με χρώμα το πράσινο.

 

Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους τούς ανθρώπους που εργάζονται σε τόσο δύσκολες συνθήκες… τούς ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Grigoris Arnaoutoglou (@grigorisarnaoutoglou.official) στις

Ο παρουσιαστής της εκπομπής Γρηγόρης Αρναούτγλου ανάρτησε την Παρασκευή μια φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Instagram από τα γυρίσματα, γράφοντας: «Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους τούς ανθρώπους που εργάζονται σε τόσο δύσκολες συνθήκες… τούς ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου!!!».

Πηγή:newsbeast.gr