ΦΟΙΤΗΤΗΣ: Πώς θα περάσεις όμορφα και οικονομικά!

Eίσαι φοιτητής…Πέρασες στην ίδια πόλη ή είσαι μακριά από την πόλη σου;

Τα έξοδα είναι σίγουρα πολλά περισσότερα στη δεύτερη περίπτωση αφού θα χρειάζεται να νοικιάσεις σπίτι, με όλα τα πάγια που αυτό συνεπάγεται.

Και στις δύο περιπτώσεις όμως, ειδικά αν δεν δουλεύεις, το εισόδημά σου είναι περιορισμένο. Πώς λοιπόν θα περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα με τα λεφτά που διαθέτεις;

Μην αγχώνεσαι, δεν σημαίνει ότι πρέπει να θυσιάσεις πράγματα και καταστάσεις, απλά πρέπει να λειτουργήσεις έξυπνα και να εκμεταλλευτείς όλες τις προσφορές που υπάρχουν για φοιτητές!

Σου έχουμε λοιπόν, 7 καλές προτάσεις!

1.Χρησιμοποίησε τις αστικές συγκοινωνίες

 

Ακόμα κι αν έχεις αμάξι και μπορείς να το πας στην πόλη που πέρασες, σίγουρα αυτό έχει τα έξοδά του. Ασφάλεια, βενζίνη, έξοδα για το service. Eνώ, ως φοιτητής, με το μειωμένο εισιτήριο που δικαιούσαι, μπορείς να μετακινήσαι με πολύ χαμηλό κόστος είτε με τρένο, μετρό είτε με αστικά λεωφορεία.

2. Μαγείρεψε στο σπίτι.

Είτε μένεις με συγκάτοικο είτε όχι, αν θέλεις να φας ποιοτικό φαγητό, το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να μαγειρέψεις στο σπίτι. Διαφορετικά θα το ακριβοπληρώσεις. Αγόρασε τα υλικά από το σούπερ μάρκετ, googlare για να βρεις τη συνταγή για το φαγητό που θέλεις να κάνεις και είσαι έτοιμος!

3.Happy Hour

Σε πολλά μαγαζιά και μπαράκια, ειδικά αυτά που είναι σε φοιτητικές περιοχές, υπάρχει αυτό που λέμε «Happy Hour».

Ετσι, για συγκεκριμένες ώρες το ποτό ή η μπύρα κοστίζει πιο φθηνά ή με την αγορά ενός ποτού μπορείς να πάρεις άλλο ένα δώρο κτλ. Αναζήτησε αυτά τα μαγαζιά και γίνε θαμώνας!

4. Το πάσο σου.

Χρησιμοποίησε το πάσο σου και κέρδισε εκπτώσεις σε εισιτήρια, ταξίδια, αγορές. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να έχεις μαζί σου το φοιτητικό πάσο, το οποίο θα σου λύσει τα χέρια.

5. Το τηλέφωνό σου

Eκμεταλλεύσου τις μοναδικές φοιτητικές προσφορές της Cyta! Aπεριόριστα Σταθερά και Κινητά Cyta με 24αρι internet, μόνο με 17,88 ευρώ το μήνα ή με 50αρι internet μόνο με 27,33 ευρώ το μήνα!

+Δώρο το Cyta 4U App για να μιλάς από το smartphone σου και να καταναλώνεις τους χρόνους ομιλίας του Σταθερού σου, από όπου κι αν βρίσκεσαι!

Επιπλέον, με τα νέα αυτόματα πακέτα Καρτοκινητής Cyta Mix Packs έχεις αυτόματα κάθε μήνα με την πρώτη ανανέωση, χρόνους ομιλίας προς Όλους και ΜΒ, με κάρτα ανανέωσης μόνο με 5 ευρώ!

Περισσότερα εδώ 

6. Βάψε τα μαλλιά και τα νύχια σου μόνη 

Σε περίπτωση που είσαι κοπέλα, σίγουρα το βάψιμο των μαλλιών και των νυχιών είναι ένα από τα έξοδα που έχεις. Στο κομμωτήριο, σίγουρα είναι καλύτερα, αλλά αν θες να σου περισσέψουν λεφτά, μπορείς να αναλάβεις μόνη σου να το κάνεις. Ακόμα κι αν δεν το έχεις ξανακάνει, κάνε μία δοκιμή.

7. Κάνε λίστα με τις υποχρεώσεις σου

Κάθε μήνα είναι καλό να κάνεις μία λίστα με τα έξοδα που έχεις και τα έσοδα που περιμένεις. Έτσι, θα ξέρεις από την αρχή κάθε μήνα πόσα λεφτά έχεις και πώς μπορείς να τα διαθέσεις. Πίστεψέ με, είναι ο καλύτερος τρόπος, για να φέρεις λίγο τα οικονομικά σου σε ισορροπία και να μπορέσεις να τα ελέγξεις