Άλλο Sex και άλλο “Έρωτας”- Πώς θα καταλάβεις τς διαφορές τους

Είναι όπως αυτό που έχουν πει και οι Ηi 5, άλλο αγάπη και άλλο σεξ. Σίγουρα υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ τους και θα το καταλάβεις μόνο όταν αισθανθείς την πραγματική αγάπη και τον έρωτα. Εάν όχι είναι ευκαιρία να ρίξεις μια ματιά και να διαλευκάνεις πώς δύο όμοια πράγματα ταυτόχρονα είναι τόσο διαφορετικά!

Έρωτας ονομάζεται όταν υπάρχει αληθινό ενδιαφέρον για το πρόσωπο που συναναστρέφεσαι. Όταν τα συναισθήματα σου είναι πλέον ώριμα μέσα σου, και ποθείς το ταίρι σου όσο τίποτα άλλο. Όταν νιώθεις οτι αγαπάς τον άνθρωπό σου, γιατί για να το νιώθεις αυτό σίγουρα έχεις επιλέξει να είναι ο άνθρωπός σου. Τότε μιλάμε για έρωτα και όχι απλό σεξ! Ο Έρωτας είναι πιo εκφραστικός, πιo αληθινός και με περισσότερη ουσία. Δεν υπάρχουν περιθώρια “ξενέρας” γιατί ο,τι και να γίνει είσαι με αυτόν που ποθείς και αγαπάς. Το καλύτερο δώρο για μια γυναίκα είναι να ακούει από το ταίρι της “θέλω να σου κάνω έρωτα”! Φιλενάδα, έκανες την τύχη σου. Κι όμως υπάρχουν άντρες που το ξεστομίζουν. Και αυτοί οι άντρες είναι που θα σε κάνουν να το ευχαριστηθείς μέχρι τέλους χωρίς να τους νοιάζει καν εάν το ευχαριστηθούν οι ίδιοι. Είσαι πρώτα εσύ και μετά αυτοί. Στην περίπτωση αυτή το σεξ είναι τρυφερό,και λέμε σεξ γιατί δεν παύει να μιλάμε για την ίδια ενέργεια, είναι  πιο ζεστό, αργό και η ηδονή του είναι βασανιστικά απολαυστική!

Όταν μιλάμε για Σεξ….δεν είναι τίποτα παραπάνω από αυτό που όλοι ξέρουμε. Σεξ είναι η ενέργεια, ή συνουσία των δυο φύλων…ο τρόπος αναπαραγωγής για τη διαιώνιση του είδους.

Εντάξει αρκετή wikipedia διαβάσαμε! Τίποτα δεν είναι πιο ωραίο επίσης από το απλό σέξ. Όλοι οι άνθρωποι που αγαπούν το καλό σεξ, δεν είμαστε όλοι Ρωμαίοι και Ιουλιέτες..σεξ γίνεται και χωρίς να αγαπάς και χωρίς να είσαι ερωτευμένος ας είμαστε και λίγο ρεαλιστές. Είτε άντρας είτε γυναίκα έχεις την ανάγκη να περάσεις καλά επειδή οι ορμόνες σου έχουν χτυπήσει κόκκινο και τυχαίνει να μην έχεις σχέση. Αυτό δε σημαίνει βέβαια πως δεν σου αρέσει αυτός ή αυτή που έχεις επιλέξει ή δεν τον γουστάρεις.

Συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις το σεξ είναι άγριο με πάθος, ένταση,  και η ηδονή ακαριαία καταλυτική. Εδώ ο άντρας ή αντίστοιχα η γυναίκα δέν ενδιαφέρονται και τόσο να τα δώσουν όλα για όλα και να ικανοποιήσουν  το ταίρι τους 100%  παρά μόνο να περάσουν καλά και να ευχαριστηθεί ο δικός τους εαυτός. ”Εγώ και ο οργασμός μου”! Ακούγεται αστείο αλλά έχει καταντήσει λίγο μόδα και είναι το λεγόμενο friends with benefits, “‘οχι δεσμεύσεις,όχι συναισθήματα μόνο σεξ” ! και αυτό είναι το καθαρό σεξ..και όχι έρωτας.


Κωνσταντίνα Καλογεροπούλου