Jazz Chronicles στο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος!

Jazz Chronicles
Χάρης Λαμπράκης Quartet
Στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

Ένα αφιέρωμα στη σύγχρονη ελληνική τζαζ σκηνή, η σειρά συναυλιών Jazz Διαχρονίες σκιαγραφεί τις διαφορετικές εκφράσεις της ελεύθερης αυτής μουσικής γλώσσας στον ελληνικό χώρο, προτείνοντας παλιούς και νέους ήχους, funk και κλασικούς ρυθμούς, ορχηστρικά και φωνητικά σχήματα.

Χάρης Λαμπράκης Quartet

Δέκα και ένα χρόνια από την ίδρυσή του, το Χάρης Λαμπράκης Quartet έρχεται στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για μία συναυλία στο Φάρο. Το συγκρότημα που αποτελείται από τους μουσικούς Νίκο Σιδηροκαστρίτη, Δημήτρη Θεοχάρη, Δημήτρη Τσεκούρα και Χάρη Λαμπράκη, από το 2006 έως σήμερα έχει εμφανιστεί σε πολυάριθμες συναυλίες και φεστιβάλ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Δισκογραφικά, έχει ήδη δύο άλμπουμ (Θέα, Μετέωρα) στο ενεργητικό του ενώ μέσα στο φθινόπωρο πρόκειται να κυκλοφορήσει τον τρίτο του δίσκο.

Στη συναυλία στο ΚΠΙΣΝ, το Harris Lambrakis Quartet θα μοιραστεί με το κοινό βιώματα από την ελληνική και την παγκόσμια μουσική παράδοση, έχοντας ως όχημα μουσικά όργανα όπως τα τύμπανα, το πιάνο, το μπάσο και το νάι.

Νίκος Σιδηροκαστρίτης: Τύμπανα

Δημήτρης Θεοχάρης: Πιάνο

Δημήτρης Τσεκούρας: Μπάσσο

Χάρης Λαμπράκης: Νάι

Ηχοληψία: Γιώργος Καρυώτης