Kevin Spacey: Ακυρώθηκαν τα γυρίσματα για την σειρά House of Cards, Νέες καταγγελίες κατά του ηθοποιού για σεξουαλική παρενόχληση

Ο διάσημος ηθοποιός Κέβιν Σπέισι μετά την καταγγελία του επίσης ηθοποιού Άντονι Ραπ, ότι τον παρενόχλησε σεξουαλικά σε ένα πάρτι το 1986, παραδέχτηκε δημοσίως ότι είναι ομοφυλόφιλος.

Ο Κέβιν Σπέισι δήλωσε ότι δεν θυμάται το περιστατικό, αλλά ζητάει συγγνώμη καθώς ήταν μεθυσμένος.  Μετά τα γεγονότα αυτά το Netflix, αποφάσισε ότι η σειρά House of cards, θα τελειώσει με την 6η σεζόν, αλλά αυτό δεν σχετίζεται με τον σάλο που προκλήθηκε από τις εξελίξεις αυτές.

Και δεν έφταναν όλα αυτά, αλλά δόθηκε συνέχεια στο όλο θέμα με τις σεξουαλικές προτιμήσεις του Κέβιν Σπέισι, μετά από 8 ακόμη καταγγελίες, που ήρθαν να προστεθούν σε αυτή του Άντονι Ραπ. Οι καταγγελίες προέρχονται από ανθρώπους που εργάζονται στην ξένη σειρά του Netflix. Βέβαια οι άνθρωποι που τα ισχυρίζονται όλα αυτά μίλησαν ανώνυμα στο CNN,για ευνόητους λόγους.

Από τον πρώην βοηθό παραγωγής αναφέρονται τα εξής: ” Ήμουν σε κατάσταση σοκ. Ήταν ένας άνθρωπος σε πολύ ισχυρή θέση στην παραγωγή και ήμουν κάποιος πολύ χαμηλά στην τροφική αλυσίδα εκεί”.  Περιγράφοντας το περιστατικό της σεξουαλικής επίθεσης που δέχτηκε από τον Κέβιν Σπέισι λέει ότι συνέβη όταν κλήθηκε να πάει με το αυτοκίνητο να παραλάβει τον ηθοποιό και να τον πάει στο στούντιο παραγωγής της σειράς.

Μετά από όλες αυτές τις ραγδαίες εξελίξεις η εταιρεία παραγωγής δήλωσε πως : ” Είμαστε βαθιά συγκλονισμένοι με αυτούς τους νέους ισχυρισμούς που γίνονται στον τύπο σχετικά με την αλληλεπίδραση του Κέβιν Σπέισι με μέλη του πληρώματος του House of Cards”.