Σε ποιους δρόμους θα διακοπεί η κυκλοφορία για τον Μαραθώνιο της Κυριακής

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προχωράει από σήμερα η Τροχαία για τον 35ο Αυθεντικό Μαραθώνιο που θα διεξαχθεί την Κυριακή 12 Νοεμβρίου.

Από τις 6 το πρωί σήμερα έως τις 20:30 της Κυριακής έχουν κλείσει η Ηρώδου Αττικού και η Βασ. Γεωργίου Β’, στο τμήμα της από την οδό Ρηγίλλης μέχρι την οδό Ηρώδου Αττικού και τις καθέτους της μέχρι την πρώτη παράλληλο.

Η Β. Όλγας θα κλείσει από τις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου, ενώ η οδός Αρχιμήδους, από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, στο τμήμα της από πλ. Πλαστήρα έως την οδό Μουσούρου.

Από τις 14:30 του Σαββάτου έως τις 20:30 της Κυριακής θα διακοπεί η κυκλοφορία στη Λ. Βασ. Κων/νου, στο τμήμα της από την Β. Όλγας έως την οδό Ερατοσθένους στο ρεύμα ανόδου και στην Αρδηττού στο ρεύμα ανόδου, από Λ. Βουλιαγμένης έως την Λ. Β. Όλγας.

Από τις 05:00 μέχρι τις 17:30 της Κυριακής θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων, από την αφετηρία του Μαραθωνίου, στον Μαραθώνα και στους γύρω δρόμους και στην συνέχεια σε όλο το μήκος της διαδρομής (Λ. Μαραθώνος, Λ. Μεσογείων, Φειδιπίδου, Βασιλίσσης Σοφίας, μέχρι το Παναθηναϊκό Στάδιο), καθώς και στους κάθετους δρόμους σταδιακά και στις εξόδους της Αττικής Οδού για Ραφήνα και Παλλήνη.

Νωρίς το πρωί, από τις 05:00, υπάρχει πρόβλεψη για αντιδρόμηση της Λ. Μαραθώνος, μόνο για την κίνηση των λεωφορείων και των οχημάτων που θα μεταφέρουν τους αθλητές, με μέγιστη ταχύτητα 30 χιλ. την ώρα.

Κλειστό επίσης θα είναι και τμήμα της οδού Μιχαλακοπούλου, καθώς και της οδού Φρατζή, στο Νέο Κόσμο.

Περισσότερα εδώ