Τραγωδία: Δεκαπέντε νεκροί στη Μάνδρα λόγω πλημμύρας

Σε αδιανόητη τραγωδία εξελίχθηκε η κακοκαιρία που έπληξε τα ξημερώματα τη Δυτική Αττική. Στην Μάνδρα πέντε γυναίκες και δεκα άνδρες έχασαν τη ζωή τους σε πλημμυρισμένα σπίτια και άλλους χώρους, ενώ δύο εξ αυτών ανασύρθηκαν από τις θαλάσσιες περιοχές της Ελευσίνας και του Ασπροπύργου. Εικόνα καταστροφής καταγράφεται επιπλέον σε Νέα Πέραμο, Ελευσίνα, Μέγαρα και Μαγούλα.

Τραγωδία στη Μάνδρα

Μία 82χρονη γυναίκα εντοπίστηκε περίπου στις 10:00 το πρωί νεκρή στο σπίτι της στην οδό Κοροπούλη. Είχε εγκλωβιστεί από τα νερά που έφθασαν σε πολύ μεγάλο ύψος. Οι άνδρες της Πυροσβεστικής ανέσυραν τη γυναίκα νεκρή.

Περίπου μία ώρα αργότερα, στην οδό Αγαμέμνωνος στην Μάνδρα, ένας ηλικιωμένος άνδρας εντοπίστηκε από τους πυροσβέστες νεκρός στο πλημμυρισμένο σπίτι του.

Στη συνέχεια εντοπίστηκε νεκρός ένας άνδρας περίπου 65 ετών. Ο άνδρας αυτός βρέθηκε σε προαύλιο χώρο στην οδό Λεωνίδα Στάμου.

Το μεσημέρι εντοπίστηκε νεκρός ένας ακόμη άνδρας, περίπου 50 ετών, στον προαύλιο χώρο του Golden Palace, στο 3ο χλμ της Λεωφόρου Αθηνών – Θηβών, στη Μάνδρα.

Στον τραγικό κατάλογο μπήκε και μία γυναίκα που εγκλωβίστηκε από αυτοκίνητο που παρασύρθηκε στην οδό Αίαντος στην Μάνδρα.

Παράλληλα, στις θαλάσσιες περιοχές Ελευσίνας και ΕΛΠΕ Ασπροπύργου εντοπίστηκαν δύο σοροί ανδρών, ηλικίας 80 και 55 ετών. Οι άνδρες αυτοί ήταν αγνοούμενοι από την Μάνδρα.

Ακόμη τρεις άνδρες και μία γυναίκα ανασύρθηκαν αργά το μεσημέρι νεκροί. Ο ένας άνδρας εντοπίστηκε σε εξωτερικό χώρο στην περιοχή Ψαλίδι της Μάνδρας, ενώ η γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στην οδό Στρατηγού Ρόκα στην Μάνδρα.

Στη μακάβρια λίστα προστέθηκε νεκρός άνδρας που εντοπίστηκε και ανασύρθηκε από υπόγειο οικίας στη συμβολή των οδών Παπαδιαμάντη και Ομήρου, μια γυναίκα που ανασύρθηκε νεκρή από εσωτερικό χώρο επιχείρησης στην συμβολή Αγ.Αικατερίνης και Ρόκα και δύο ακόμη νεκροί άνδρες ο ένας εκ των οποίων εντοπίστηκε και ανασύρθηκε από εξωτερικό χώρο στο 5-6 χλμ Μάνδρας-Θηβών, στη Μάνδρα Αττικής.

Περισσότερα εδώ