Η Μίνα Αρναούτη μίλησε για πρώτη φορά για την υπόθεση Παντελίδη!

Στην πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά την απόφαση του Δικαστηρίου να βάλει την υπόθεση Παντελίδη  στο αρχείο, η Μίνα Αρναούτη μίλησε για όλους και για όλα στην εκπομπή «Aυτοψία» με τον Αντώνη Σρόιτερ.

Η συνεπιβάτιδα του μοιραίου τζιπ που έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης, επεσήμανε ότι ο άνθρωπος που οδηγούσε το αυτοκίνητο ήταν ο λαϊκός τραγουδιστής, αποκάλυψε τις εφιαλτικές στιγμές πριν και μετά το τροχαίο ενώ εξέφρασε και το παράπονό της για την οικογένεια Παντελίδη. Η Μίνα Αρναούτη μίλησε, επίσης, για την επίθεση που δέχτηκε στα social media, για τις δραματικές στιγμές στο νοσοκομείο ενώ μέσω του δικηγόρου της αποκάλυψε ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον εκείνων που τη δυσφήμισαν.

«Ήρθε η εποχή να μιλήσω γιατί έχω μια απόφαση δικαστηρίου στα χέρια μου. Ήταν πάρα πολύ δύσκολη η θέση μου για να μιλήσω πιο πριν. Ένιωθα ότι δεν ήμουν δυνατή για να το κάνω. Εγώ τον γνώρισα τον Παντελή λίγο πριν γίνει διάσημος. Γνωριστήκαμε μέσω ενός φίλου. Κάναμε βόλτες, βγαίναμε με κοινούς φίλους και όταν άρχισε να γίνεται διάσημος καμαρώναμε για αυτόν και για τα τραγούδια του. Ήταν ένας πολύ καλός φίλος. Τη Φρόσω τη γνώρισα πολύ πιο μετά τον Παντελή. Είχαμε ξεκινήσει να δουλεύουμε μαζί σε ενα μαγαζί στο νησί. Και εκεί ερχόταν και μας συναντούσε ο Παντελής και μάλιστα μερικές φορές ερχόταν μαζί με τον αδερφό του, τον Φίλιο, με τον οποίο θέλω να πω ότι είχα πολύ καλή σχέση τότε μαζί του, φιλική».

Δείτε το βίντεο:

https://youtu.be/x7aWpjC0wiE

Περισσότερα εδώ