Πέμπτη , 22 Μάρτιος 2018 ΏΡΑ: 12:00 BulgarianEnglishFrenchGermanGreekItalianSpanish
Αρχική / Επικαιρότητα / Ελλάδα / Ατύχημα η αιτία θανάτου του φοιτητή στην Κάλυμνο

Ατύχημα η αιτία θανάτου του φοιτητή στην Κάλυμνο

Σε ατύχημα οφείλεται ο θάνατος του 21χρονου φοιτητή Νίκου Χατζηπαύλου στην Κάλυμνο. Σύμφωνα δε με την εκτίμηση των υπαρχόντων στοιχείων ο άτυχος νεαρός πρέπει να έμεινε τουλάχιστον μια ημέρα αβοήθητος στο σημείο που έπεσε. Η σορός του άτυχου 21χρονου φοιτητή βρέθηκε έξι ημέρες μετά την εξαφάνισή του.

Ο ιατροδικαστής Παναγιώτης Κοτρέτσος δήλωσε συγκεκριμένα:

«Τα σημαντικότερα ευρήματα όσον αφορά την αιτία του θανάτου είναι κακώσεις και εξάντληση. Είναι κακώσεις που έχουν προκληθεί από ένα ατύχημα και έμεινε ο άνθρωπος αβοήθητος για ένα διάστημα μέχρι που ξεψύχησε.

Ως προς το χρονικό διάστημα που έμεινε αβοήθητος έχουμε μια εκτίμηση η οποία προσαρμόζεται συνέχεια με τις αναλύσεις που κάνουμε προκειμένου να το προσδιορίσουμε με ακρίβεια. Οι χρόνοι εκτιμούνται. Εγώ εκτιμώ πως μετά το χτύπημα έμεινε ζωντανός για πάνω από μια ημέρα».

Το πτώμα του άτυχου νεαρού βρέθηκε 60 μέτρα περίπου, μακριά από το σημείο στο οποίο είχε εντοπιστεί το ποδήλατο του, την περασμένη Κυριακή στην περιοχή Λαγκά Χώρας Καλύμνου.


Πηγή: newsbeast.gr

Αρθρογράφος: Youthspot

Το youthspot.eu είναι ένα φρέσκο, νεανικό site. Η φιλοσοφία μας ήταν να δημιουργήσουμε ένα site το οποίο να είναι το νέο, φρέσκο hot spot, ένας διαδικτυακός τόπος όπου οι νέοι θα μπορούν να ενημερώνονται για θέματα που τους αφορούν και παράλληλα να ψυχαγωγούνται.
Δείτε όλους τους αρθρογράφους

Δείτε επίσης

Γιάννης Τσιμιτσέλης: η απάντησή που έδωσε για την Κατερίνα Γερονικολού

Πολύ συζήτηση έχει γίνει τελευταία για το αν ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού ...

Κατερίνα Καινούργιου: η χαλαρή της πόζα μέσα στο σπίτι της!

Το απόγευμα του Σαββάτου η Κατερίνα Καινούργιου ανέβασε μία χαλαρή φώτο μέσα από το σπίτι ...

Απάντηση