Ο Πάνος Μουζουράκης στο Άνοδος Live Stage

Πάνος Μουζουράκης
Anodos Live Stage
Έναρξη: Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

και μαζί του οι:
Ζήσης Ρούμπος
Μιχάλης Παούρης
Μυρτώ Ναούμ

ANODOS από Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου και κάθε Παρασκευή για περιορισμένες εμφανίσεις.

“Δον Παναγιώτης”, ένα υπαρξιακό καθόλου μα καθόλου δράμα σε 5 πράξεις με τον Πάνο Μαζουράκη να κυνηγάει μουσικούς ανεμόμυλους σαν άλλος Δον Κιχώτης στην καρδιά της νυχτερινής Αθήνας, Παρασκευές βράδυ στην ANODO.

O Πάνος Μουζουράκης είναι entertainer. Είναι περίπτωση πολυτάλαντου καλλιτέχνη. Ή καλύτερη είναι περίπτωση σκέτο με όλη τη σημασία της λέξης. Μουσικός, δημιουργός, ηθοποιός, σπάνιος ερμηνευτής, όλα αυτά δηλαδή που μπορούν να σε οδηγήσουν σε υπαρξιακά δράματα από τα παιδικά σου χρόνια μέχρι σήμερα.

Πάνω κάτω λοιπόν αυτή είναι η αφετηρία του φετινού προγράμματος του Πάνου Μουζουράκη στην ANODO. Στήσαμε ένα πάρτυ, όπως αυτά τα παλιά που κάναμε στα σπίτια μας, αυτά που χορεύαμε, γελάγαμε και φλερτάραμε χορεύοντας μπλουζ. Αυτά που έλυναν ή έμπλεκαν ακόμα περισσότερο τα γκομενικά μας, αυτά που οι φίλοι άκουγαν το εσώψυχα μας και τη μπουρδολογία μας. Αυτά που ο καθένας είχε την παραγγελιά του και πεταγόμασταν με ευκολία από τον Elvis στον Ζαμπέτα και από τον Σαββόπουλο στους Supertramp.

Ένα πρόγραμμα που θα σας λύσει όλα σας τα θέματα και θα σας δημιουργήσει καινούρια. Βασικός υπεύθυνος γι αυτό θα είναι ο Πάνος Μουζουράκης και τα τραγούδια του, αλλά όχι μόνο. Και κάποια από αυτά που αγάπησε. Και κάποια από αυτά που τον μεγάλωσαν. Και κάποια από αυτά που ζήλεψε που τα λένε άλλοι. Και κάποια που δεν είχε σκεφτεί ποτέ ότι θα τα έλεγε. Και κάποια που απλώς εξυπηρετούν ο πρόγραμμα, του αρέσουν και δεν υπάρχει άλλος λόγος που θα τα πει.

«Δον Παναγιώτης»
Κείμενα: Ζήσης Ρούμπος
Ενορχήστρωση προγράμματος: Παύλος Καλτουρουμίδης
Μουσική επιμέλεια προγράμματος: Χρήστος Παπαμιχάλης

Μουσικοί:
ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΟΥΡΗΣ Μπουζούκι
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΗΣ Ντραμς
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΡΟΣΥΝΗΣ Μπάσο
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ Πλήκτρα
ΣΠΥΡΟΣ ΛΙΒΑΝΗΣ Κιθάρα
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ Σαξόφωνο, Κλαρινέτο, Φλάουτο
ΜΥΡΤΩ ΝΑΟΥΜ Φωνητικά

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΤΡΕΠΑΣ Φωτιστής
ΗΛΙΑΣ ΚΑΡΟΥΜΠΑΛΗΣ Main Ηχολήπτης
ΝΙΚΟΣ ΛΑΓΟΣ Stage Ηχολήπτης