ΕΚΕΙΝΟΣ + ΕΚΕΙΝΟΣ στο Σταυρό του Νότου Plus

ΕΚΕΙΝΟΣ + ΕΚΕΙΝΟΣ

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου

“…στα  ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΑ ΜΠΑΡ”

 Σταυρός του Νότου Plus

O Σταυρός του Νότου, έχοντας κλείσει τα 20 χρόνια του και συνεχίζοντας για την 3η δεκαετία μιας σπουδαίας μουσικής πορείας, φιλοξενεί και φέτος καλλιτέχνες που έχουν τιμήσει τις 3 σκηνές με την παρουσία τους τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και νέους, πρωτοεμφανιζόμενους καλλιτέχνες που βρίσκουν έδαφος να παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους.

Οι «Εκείνος + Εκείνος», ένα από τα σημαντικότερα συγκροτήματα της ελληνικής δισκογραφίας, επιστρέφουν δυναμικά με νέο τραγούδι.

Εγκαινιάζοντας τη συνεργασία με τη Sonar Music, συναντώνται μουσικά και πάλι με τον παραγωγό των μεγάλων επιτυχιών τους και φίλο, Αντρέα Γιατράκο και παρουσιάζουν το καινούριο τους τραγούδι «Γίνε Αγάπη».

Το «Γίνε Αγάπη», σε μουσική και στίχους του Κώστα Λογοθετίδη, είναι το πρώτο single από το νέο τους άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2018 .

Η επίσημη παρουσίαση του νέου τραγουδιού των «Εκείνος + Εκείνος» θα γίνει την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου στον «Σταυρό του Νότου +(plus)», με μία παράσταση σαν γιορτή που o Νίκος Καλλίνης και ο Κώστας Λογοθετίδης μοιράζονται με τους παλιούς και νέους φίλους.

Θα ερμηνεύσουν τα κλασσικά τους τραγούδια («Χειμωνιάτικα Μπαρ», «Μια Γυναίκα Μόνο Ξέρει», «Αγάπη, Τι Δύσκολο Πράγμα», «Τα Λόγια Κομμάτια»), τραγούδια από το περσινό album «Mέτρα με Τέχνη τον Καιρό», αλλά και αγαπημένα τους τραγούδια άλλων δημιουργών. Kαλεσμένος τους θα είναι ο ηθοποιός – ερμηνευτής Σωτήρης Σωτηρίου.

Το «Γίνε Αγάπη» κυκλοφορεί από τη Sonar Music και τη Heaven Music.

Μαζί τους:

Γιάννης Γρυπαίος – Μπάσο ,

Βαγγέλης Κρίθαρης – Ηλ. Κιθάρα

Δημήτρης Αιγινίτης – Τύμπανα , τραγούδι & φωνητικά