Υποτροφίες Μποδοσάκη για μεταπτυχιακές σπουδές σε Ελλάδα & εξωτερικό

Το Ίδρυμα Μποδοσάκη καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν αίτηση για το 46ο τακτικό πρόγραμμα υποτροφιών ακαδημαϊκού έτους 2018 – 2098, που αφορά μεταπτυχιακές σπουδές σε ελληνικά ή αλλοδαπά πανεπιστήμια για το ακαδημαϊκό έτος 2018- 2019. 

Προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ορίζεται η 16η Φεβρουαρίου 2018, μετά την οποία καμμία αίτηση δεν θα γίνει δεκτή. Η υποβολή των αιτήσεων και των λοιπών δικαιολογητικών θα πρέπει να γίνει ταχυδρομικώς ή με κούριερ, με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση: Λεωφόρος Βασιλέως Γεωργίου Β’ αριθ. 5, 106 74 Αθήνα. Ημερομηνία υποβολής της αίτησης θεωρείται η ημερομηνία παράδοσης της συστημένης επιστολής στο ταχυδρομείο ή στην εταιρεία κούριερ. Η υποβολή με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο δεν είναι αποδεκτή.

Για οποιαδήποτε ερώτηση αναφορικά με τα προγράμματα υποτροφιών του Ιδρύματος Μποδοσάκη, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας με E-mail στη διεύθυνση scholarships@bodossaki.gr.

  • Για να κατεβάσετε το πλήρες κείμενο της προκήρυξης, πατήστε εδώ.
  • Για την αίτηση χορήγησης υποτροφίας μεταπτυχιακών σπουδών, πατήστε εδώ.
  • Για τα έντυπα συστατικών επιστολών σε Ελληνικά και Αγγλικά, πατήστε εδώ (GR) και εδώ (EN).
  • Για την καλύτερη κατανόηση της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων και πριν επικοινωνήσετε με το ίδρυμα Μποδοσάκη, σας προτρέπουμε να διαβάσετε τις συχνές ερωτήσεις-απαντήσεις (FAQ) που θα βρείτε εδώ.

Ιστοσελίδα Ιδρύματος Μποδοσάκη: www.bodossaki.gr