Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός με δώρο 3 αντίτυπα του βιβλίου «Κάνε να Χιονίσει»

O νέος μεγάλος διαγωνισμός είναι εδώ.  Οι 3 νικητές που θα κληρωθούν θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου «Κάνε να χιονίσει»

Προϋποθέσεις συμμετοχής (4 βήματα)

1) Κάντε like στη σελίδα  YouthSpot
2) Κάντε like στη σελίδα   TouristSpot
3) share το post του διαγωνισμού, που θα βρεις στη σελίδα μας στο facebook

4) Δηλώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα που ακολουθεί:

[contact-form-7 id=”9022″ title=”Διαγωνισμοί”]

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

      ΚΑΝΕ ΝΑ ΧΙΟΝΙΣΕΙ

Συγγραφείς: ΤΖΟΝ ΓΚΡΙΝ, ΛΟΡΕΝ ΜΑΪΡΑΚΛ, ΜΟΡΙΝ ΤΖΟΝΣΟΝ

Μετάφραση: Χρήστος Καψάλης

Σειρά: Ξένη Λογοτεχνία

Υπόθεση

Παραμονή Χριστουγέννων και η χειρότερη χιονοθύελλα όλων των εποχών μεταμορφώνει μια μικρή πόλη σε ρομαντικό καταφύγιο, σαν αυτά που βλέπεις στις ταινίες. Ή περίπου. Στο κάτω κάτω κανείς δε θα περίμενε ότι μια περιπλάνηση μέσα στο κρύο, στη μέση του πουθενά, θα κατέληγε σ’ ένα μεθυστικό φιλί από έναν γοητευτικό ξένο. Και κανένας δε θα σκεφτόταν ότι μια βόλτα μέχρι ένα μαγαζί με βάφλες, θαμμένο στο χιόνι, θα οδηγούσε στον έρωτα με έναν παλιό φίλο. Ή ότι η ανακάλυψη της αληθινής αγάπης θα άρχιζε με μια βασανιστική πρωινή βάρδια σ’ ένα καφέ.

Χάρη σε τρεις από τους καλύτερους και πλέον ευπώλητους συγγραφείς εφηβικής λογοτεχνίας παγκοσμίως –τον Τζον Γκριν, τη Μορίν Τζόνσον και τη Λόρεν Μάιρακλ–, η μαγεία των γιορτών αναδεικνύεται μέσα από τρεις διασκεδαστικές και τρυφερές αλληλένδετες ιστορίες αγάπης, ρομαντισμού και φιλιών που κόβουν την ανάσα.

Αναλυτικές πληροφορίες για το βιβλίο εδώ

Τα αντίτυπα είναι προσφορά, από τις εκδόσεις Ψυχογιός.

Όροι και προϋποθέσεις:

  • Δικαίωμα συμμετοχής στην προωθητική ενέργεια/διαγωνισμό έχουν όλοι , εξαιρούνται οι συνεργάτες του διοργανωτή, καθώς και οι συγγενείς τους α΄ και β΄ βαθμού και οι σύζυγοι αυτών.
  • Έγκυρες είναι οι συμμετοχές, όπου ο χρήστης κάνει όλα τα απαραίτητα βήματα. Αυτά είναι:like τη σελίδα του YouthSpot  (εάν δεν την έχει ήδη κάνει), like στη σελίδα TouristSpot (εάν δεν την έχει ήδη κάνει), ,public share (δημόσια κοινοποίηση) το ποστ του διαγωνισμού και να βάλετε τα στοιχεία σας στη φόρμα επικοινωνίας.
  • Κάθε χρήστης μπορεί να πάρει μέρος μόνο μία φορά στον διαγωνισμό.
  • Aν γίνουν περισσότερα από ένα ποστ για τον διαγωνισμό, μετράνε τα share από όλα τα ποστ.
  • Έγκυρες είναι οι συμμετοχές κι όσων ήδη έχουν κάνει like στη σελίδα μας. Σε αυτή την περίπτωση φροντίζουμε να έχουμε κάνει όλα τα υπόλοιπα βήματα κανονικά .*
  • Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τις 18/12  έως τις 22/12 και ο νικητής θ’ανακοινωθεί στις 23/12  από τη σελίδα μας.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνει από το βιβλιοπωλείο Ψυχογιός στην οδό Μπενάκη (εάν ο νικητής είναι από Αθήνα) ή θα του σταλεί ταχυδρομικά σε όλη την Ελλάδα. Ενημέρωση για τις ώρες και μέρες παραλαβής θα γίνει εκ νέου στους νικητές.
  • Τα στοιχεία των συμμετεχόντων στον διαγωνισμό, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για προωθητικούς λόγους από τα εν λόγω sites και μόνο.
READ MORE:  10 Αγαπημένα Τραγούδια του Σωκράτη Μάλαμα

Ευχαριστούμε πολύ!

Το «αντίο» της Άννας Μπουσδούκου στον Βασίλη Μπεσκένη

Άφωνος ο Καπουτζίδης στο «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο»