Ανακατώματα το Τσικνοσάββατο στο Κουκάκι!

Για έκτη συνεχόμενη χρονιά το Κουκάκι αναβιώνει τις Απόκριες στον Πεζόδρομου Γ. Ολυμπίου, με την πρωτοβουλία και συγχρηματοδότηση των καταστηματαρχών και τη συνεργασία του Δήμου Αθηναίων. Ένα μεγάλο αποκριάτικο  γλέντι-καρναβάλι θα στηθεί και φέτος με σκοπό να βγει έξω ο κόσμος, να διασκεδάσει και παράλληλα να γνωρίσει την γειτονιά μας. Τα καταστήματα θα προσφέρουν μπύρα, κρασί ή τσικουδιά με 2 ευρώ και θα σας κεράσουν τα  σουβλάκια και τους μεζέδες.

Η εκδήλωση αυτή θα γίνει το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου  από τις 16:00 έως αργά το βράδυ και όλες οι δραστηριότητες και τα δρώμενα για τα παιδιά αλλά και για τους μεγάλους είναι δωρεάν.

Έναρξη στις 16:00 με αποκριάτικη παρέλαση από τα παιδιά της ομάδας μπάσκετ του Κουκακίου ΚΟΥΚΑΚΙ B.C. , στη συνέχειαδρώμενα για τους μικρούς μας φίλους με κλόουν, ξυλοπόδαρους και ζογκλέρ.

BACK to the 80’S STREET DISCO PARTY

Ντύσου, Βάψου, βρες και βγάλε φωτογραφία στα SelfieBooth! ανέβασε τη στο FB και μπες στην κλήρωση για το διαγωνισμό μας!

Το ζωντανό μουσικό μέρος του προγράμματος ανοίγει στις 17:00 με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων.

Από τις 19:00 μαζί μας οι DUSHA BAND & BALKAN EXPRESS με Χάλκινα πνευστά σε βαλκανικούς και παραδοσιακούς ήχους. Στην συνέχεια, ο Λευτέρη Γρηγορίου και τα “Global Νταούλια’’ μεπαραδοσιακούς σκοπούς από Κρήτη, Πόντο, Μακεδονία, Θράκη, Βαλκάνιαπαντρεμένους αρμονικά με την Βραζιλιάνικη Batucada. ΟΙ ΤΖΑΜΠΟΥΝΟΝΤΟΥΜΠΑΚΟΙ με παραδοσιακούς και Νησιώτικους σκοπούς θα σκορπίσουν κέφι σε όλο το μήκος του πεζόδρομου στήνοντας ένα ξέφρενο γλέντι.

Στις 20:30 ψάξτε και ανακαλύψτε το “SecretGig” από την μπάντα Albert.

BACK TO THE 80’S STREET DISCO PARTY+ GUEST Dj’s

Από τις 21:00 τη σκυτάλη στις μουσικές επιλογές αναλαμβάνουν οι καλεσμένοι DJ’s Διονύσης Παπαδόπουλος aka (DjDennis), η Νάνσυ Αγγελοπούλου aka (DjNancy) με αγαπημένους ήχους από την δεκαετία του 1980 στήνοντας ένα μοναδικό Street Disco Party μέχρι αργά το βράδυ!

Φορέστε την καλύτερη σας διάθεση και ελάτε να σας ξεσηκώσουμε και να γλεντήσουμε παρέα γιατί η καρδιά του καρναβαλιού χτυπάει και φέτος στο ΚΟΥΚΑΚΙ.