Άγιος Βαλεντίνος : Ημέρα των ερωτευμένων!

14 Φλεβάρη, η μέρα που γιορτάζουν οι ερωτευμένοι και εμείς οι υπόλοιποι οι singles μάλλον το ρίχνουμε στα γλυκά, για να παρηγορηθούμε λίγο! 

Εδώ στο youthspot θα σου πούμε σήμερα μερικές ιδέες για να περάσεις αυτή την μέρα είτε έχεις ταίρι, είτε όχι!

Πρώτα όμως μια μικρή συμβουλή.
Κανόνας Νο1 για τους singles!  Μην σας πάρει από κάτω, εσάς τα κορίτσια ειδικά, που είστε μόνες, γιατί ο έρωτας σίγουρα σας περιμένει κάπου εκεί έξω και επίσης αυτή η μέρα είναι μια απλή εμπορική γιορτή.

Παμε στο θέμα μας όμως. Αν έχετε ταίρι μια καλή ιδέα είναι να πάτε κάπου μαζί έξω για φαγητό. Κλασσικό μεν, διαχρονικό δε! 

Επίσης οι ρομαντικές ταινίες στο σπίτι με κρασί ή στο σινεμά ενδείκνυνται για μια τέτοια γιορτή!

Αν θέλετε πάλι κάτι διαφορετικό μπορείτε να πάτε μια βόλτα μέχρι την Πάρνηθα, όσοι μένετε Αθήνα, να δοκιμάσετε την τύχη σας στο καζίνο, και να πιείτε και το ποτάκι σας.

Επίσης θα μπορούσατε να κανονίσετε βραδιά ζευγαριών σε ένα σπίτι και να δείτε μια ταινία όλοι μαζί ή να παίξετε κάποιο “παιχνίδι του έρωτα” σε στυλ θάρρος ή αλήθεια. 

Για όσοι πάλι είστε μόνοι ή μόνες δείτε κάποια anti-valentine ταινία και γελάστε με την ψυχή σας. Αν έχετε όμως χωρίσει πρόσφατα καλό θα ήταν να κανονίζατε κάτι με φίλους ή φίλες για να μην νιώθετε πολύ μοναξιά.