Ενημερωτική Ημερίδα:Τεχνολογίες Πληροφορίας & Επικοινωνιών (ICT)

Infoday Horizon 2020 ICT Work Programme 2018-20: Software, Electronics, Photonics, Robotics, Next Generation Internet, 5G, DEI, Digital Innovation Hubs and more!

Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης, Εθνικό Σημείο Επαφής για τον “Ορίζοντα 2020” και συντονιστής του δικτούου Enterprise Europe Network-Hellas, διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα με θέμα “Τεχνολογίες Πληροφορίας & Επικοινωνιών (ICT) στον Ορίζοντα 2020”. Θα παρουσιαστεί το νέο Πρόγραμμα Εργασίας για το ICT καθώς και οι στρατηγικές για την Ψηφιοποίηση της Ευρωπαϊκής Βιομηχανίας (Digitizing European Industry) οι Κόμβοι Ψηφιακής Καινοτομίας (Digital Innovation Hubs) κ.α. (Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα http://www.ekt.gr/el/events/program/21513)

Το νέο πρόγραμμα εργασίας θα παρουσιάσουν Εκπρόσωποι της E.E. (DG CONNECT) & συντονιστές επιτυχημένων έργων θα δώσουν πρακτικές συμβουλές!

Για τις early stage ICT startups θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα NBG Business SEEDS. Τέλος, θα παρουσιαστούν οι υπηρεσίες του ΕΚΤ, του Enterprise Europe Network-Hellas και οι Γέφυρες Γνώσης & Συνεργασίας!

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη, απαιτείται εγγραφή στην online φόρμα: http://www.ekt.gr/el/events/21512

Η εκδήλωση θα μεταδίδεται ζωντανά στη διεύθυνση: http://media.ekt.gr/live