Σεμινάριο Hip hop με τον Fuerza Negra | Studio Corporal

Το Studio Corporal διοργανώνει σεμινάριο Hip hop με τον Fuerza Negra (Άγγελο Αποστολίδη), Σάββατο 24 & Κυριακή 25 Φεβρουαρίου!!
Σάββατο 24/2 | 18:00-19:30
Κυριακή 25/2 | 13:00-14:30

***Απαραίτητη κράτηση θέσης
Περιγραφή:
Σε πλαίσιο δύο σεμιναριακών μαθημάτων μιάμισης ώρας θα διδαχτούν περιληπτικά τεχνικές από διάφορα street και funk styles χορού (Break, Poppin, Lockin, Party Dance) για την ορθή κατανόηση της Hip-Hop κουλτούρας και ό,τι αφορά το Hip-Hop Freestyle.
Να τονίσουμε πως την ημέρα του Σαββάτου θα εστιάσουμε κυρίως στον αυτοσχεδιασμό και την μουσικότητα, ενώ την ημέρα της Κυριακής στο χορογραφικό κομμάτι και στον ρυθμό,εξασφαλίζοντας έτσι μία σφαιρική εικόνα των πραγμάτων, κλείνοντας όμορφα και χορευτικά το τελευταίο σαββατοκύριακο του Φεβρουαρίου.
Σας περιμένουμε όλους/όλες!

Σύντομο βιογραφικό:

Ο Άγγελος Αποστολίδης (Fuerza Negra) γεννήθηκε στην Αβάνα της Κούβας τον Δεκέμβριο του 1991 και στη συνέχεια, μετά από δυο χρόνια, εγκαταστάθηκε στην Αθήνα, όπου και ζει μέχρι σήμερα.
Η επαφή του με το χορό ξεκίνησε το 2004 με ένα είδος χορού ονόματι Krump (Kingdom Radical Uplifted Might Price) βαθιά
επιρεασμένος από το ντοκιμαντέρ “RiZe”.
Tο 2006 το Hip-Hop Dance τον κέρδισε με αρχικές επιρροές τα βίντεο κλιπ της εποχής, ταινίες όπως “You Got Served” και τα
διάφορα βίντεο διαγωνισμών χορού, που πραγματοποιούνταν στο εξωτερικό.
Τα επόμενα 4 χρόνια ασχολήθηκε εντατικά με την προσωπική προπόνηση στο συγκεκριμένο είδος, αναπτύσσοντας ταυτόχρονα και άλλα street styles χορού (Poppin, Breakin, Lockin).
Πέραν όμως της αφοσίωσής του, μεγάλη υπήρξε και η
συμβολή των σεμιναρίων που παρακολούθησε με καταξιωμένους χορευτές από όλο τον κόσμο, αλλά και συνεχίζει να παρακολουθεί κατά τη διάρκεια όλων αυτών των ετών.
Με τον τρόπο αυτό καθιστά την επαγγελματική του κατάρτιση μια συνεχώς εξελισσόμενη διαδικασία.
Παράλληλα ,την προσωπική του πορεία ήρθε να συμπληρώσει και να λάβει σημαντικό ρόλο στη χορευτική του πρόοδο η συμμετοχή του στην ομάδα ‘’Funky Habits’’ το 2009 και στην breakin’ ομαδα ‘’Waveomatics’’ το 2013,τις οποίες εκπροσωπεί μέχρι και σήμερα με πολλές προσωπικές αλλά και ομαδικές διακρίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Το 2017 δημιουργώντας μια επαγγελματική ομάδα
χορού “A Move Called Mess” (A.M.C.M) συμμετέχει ενεργά στη δημιουργία επαγγελματικών κινηματογραφικών βιντεο χορού οπως “Noon Mess” αναλαμβάνοντας εξολοκλήρου την σκηνοθετική και χορογραφική αποψη.
Τέλος, η συμμετοχή του σε πλήθος χορευτικών παραστάσεων, χοροθεάτρου, μαθημάτων σύγχρονου χορού, Tango Argentino,House Dance και Capoeira, καθώς και η πολύχρονη εμπειρία του ως χοροδιδάσκαλος και χορογράφος, υποδηλώνουν το ανοιχτό του πνεύμα προς οποιαδήποτε μορφή τέχνης έρχεται να τον ολοκληρώσει ως καλλιτέχνη και ως άνθρωπο.

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής:
Tηλ: 694 2632838
Inbox | Christina Karpouzou @ fb
Inbox | Fuerza Negra @ fb
contempo.christina@gmail.com

STUDIO CORPORAL
Νοταρά 49 Εξάρχεια,Αθήνα
ΤΚ:10 683