Κασσάνδρα Φουντουλάκη | Ρεσιτάλ πιάνου

Κασσάνδρα Φουντουλάκη
Ρεσιτάλ Πιάνου
Στον Ιανό
Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

Η πιανίστα Κασσάνδρα Φουντουλάκη και η ηθοποιός Μαρία Κίτσου ανεβαίνουν στη σκηνή του ΙΑΝΟΥ το Σάββατο 3 Μαρτίου , για μια βραδιά η οποία θα έχει τη ζεστασιά του Chopin, τη λυρική ένταση του Liszt αλλά και τη η δραματική δύναμη του Brahms.

Λίγα λόγια για τη Κασσάνδρα Φουντουλάκη:

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1992.Ξεκίνησε τις μουσικές της σπουδές σε ηλικία έξι ετών στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών,απ’όπου απέκτησε Πτυχίο Πιάνου με Άριστα Παμψηφεί και διάκριση,καθώς και πτυχίο ειδικού αρμονίας.

Στη συνέχεια φοίτησε στο Ωδείο Αθηνών ως υπότροφος στην τάξη πιάνου της Μαρίας Ευστρατιάδη και απέκτησε Δίπλωμα Πιάνου με Άριστα Παμψηφεί και βραβείο.Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια πιάνου.Έχει συμμετάσχει σε πολλές συναυλίες και φεστιβάλ και έχει δώσει ρεσιτάλ.Φοιτά σε μεταπτυχιακό επίπεδο με τον διεθνούς φήμης πιανίστα, Δημήτρη Τουφεξή.

Είναι Αριστούχος Πτυχιούχος της κατεύθυνσης κλασικών σπουδών του τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το 2016, εξέδωσε την πρώτη της ποιητική συλλογή με τίτλο “Μουσική Δωματίου” από τις εκδόσεις Ιωλκός, η οποία ήταν υποψήφια για το βραβείο ”Γιάννη Βαρβέρη 2017” της Εταιρείας Ελλήνων Συγγραφέων,που αφορά καλύτερο βιβλίο πρωτοεμφανιζόμενου ποιητή.